На території ветеринарного університету встановили пам’ятник коню - Блог про Львів

На території ветеринарного університету встановили пам’ятник коню

Пам'ятник коню

Як і обіцяли, продовжуємо…

Вже незабаром завершаться літні канікули й школярі, студенти приступлять до навчання. 1 вересня – День Знань не за горами.

Схоже, що в плані підготовки до нового навчального року всіх переплюнути цього разу вирішив університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Нижче розповім що саме там зміниться.

Отже, спершу про головну новину, а саме довгоочікуване встановлення пам’ятника коню. Ця подія таки сталася.

Пригадую ще минулого року писав, що на площі перед університетом зі сторони вулиці Пекарської встановили постамент для майбутнього пам’ятника коню. До слова, другого у місті Лева.

Розмови тоді ходили різні: що сам пам’ятник невідомо коли поставлять, що ще не факт, що він тут взагалі буде, грошей нема й так далі.

Прийшлося просто чекати… І ось схоже, що ця подія нарешті відбулася. Проходив ваш автор сьогодні вулицею Пекарською й просто неповірив своїм очам – на постаменті встановили пам’ятник й так виглядає таки коню, а біля нього стоїть молодий чоловік.

Хто він – важко сказати, адже жодних написів поки що ще нема, а в такий рясний дощ який сьогодні падає у місті Лева когось зустріти на площі біля університету нереально. Всі поховалися по своїх домівках.

Також читайте:   Стартує продаж квитків на гру Україна - Австрія

Що ж, будемо чекати офіційного відкриття, а воно, так собі думаю, відбудеться приблизно якраз з початком навчального року.

І це ще не все.

Вже зараз триває активна підготовка спортивного залу до відкриття після ремонту. Нарешті його зробили, залишилося ще хіба пофарбувати підлогу та намалювати лінії. Цікаво також буде в якому стані він перебуватиме. Давненько там Ігор Воробус не ходив бігати.

Також після очищення «басейну» почали напускати всередину воду. Поки що це робиться малими темпами, але думаю до того ж таки початку навчального року з ним також мають впоратися.

Головне щоб рагулі не кидали всередину сміття, адже наших людей вчи, вчи й нічого не допомагає. Все рівно приходять, кидають туди сміття, різні посторонні предмети й так далі.

І навіть недопомагають встановлені лавки, смітники в які можна кидати сміття, а не в озеро.

А всім то хочеться посидіти фактично в центрі нашого міста біля води.

Одним словом, чекаємо на офіційне освячення пам’ятника коню, залу та звісно, що початку нового навчального року.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 18.08.2016 пише:

    Ігоре, даний “пам’ятник коню” буде третім у Львові.
    Перший – Георгію змієборцю.
    Другий – найвідоміший, Королю Данилу.
    І ось цей буде третім.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*