Прем’єра фільму від Воробуса і ко- “Чортові скелі” (відео) - Блог про Львів

Прем’єра фільму від Воробуса і ко- “Чортові скелі” (відео)

Чортові скелі

Вихідні тривають, а це означає, що можна не сидіти за набридливими комп’ютерами, а йти десь прогулятися. Погода хороша, нарешті наступило тепло… Зараз мій термометр показує +30 градусів вище нуля.

І найголовніше, нема дощу.

Воробус саме так і зробить, а поки що спробує порадувати наших читачів черговою порцією, сподіваюся цікавих, публікацій.

І перше про що поговоримо, так це про чергову прем’єру фільму в рамках спільного проекту нашого блогу та ютуб-каналу – «Аctive life».

Так, так хто не знає, то віднедавна Ігор Воробус та Тарас Царик створили новий проект. Суть його досить таки проста: ми їздимо у подорожі, а віднедавна й відвідуємо цікаві місця у місті Львові й знімаємо про все це фільми.

Кажуть, що за відео тепер майбутнє. Тому, автор блогу вирішив спробувати себе й в такому руслі.

Про що наступний фільм?

Отже, Воробус, Тарас Царик та ще дві дівчини вирішили весело провести час вже не у Карпатах, а неподалік містечка Винники на відомих Чортових Скелях – чудового місця для відпочинку місцевого населення та туристів.

Знайти їх не важко. Заходити можна як від села Лисиничі, так і від зупинки «Винниківське озеро». Треба зайти у ворота та йти постійно вверх. Заблукати там неможливо, бо там є маркування.

Також читайте:   "Челсі" - "Арсенал" у кінотеатрі. Як це було

З цієї компанії що буде на відео нижче, лише я бував раніше у цих місцях. Для решти ж – це була прем’єрна подорож.

Окрім цього що ми хотіли зробити мінімальний пікнік, ще й хотіли дізнатися історію про злісну бабку, яка, подейкують, ходить цими місцями вже давно й дуже любить незаміжніх дівчат.

Фільм «Чортові скелі» випущений у форматі «18+». Тому, якщо у вас слаба психіка – краще його не переглядати. Також де-не-де можна почути матюки. Це все, звісно, що емоції.

Одним словом, дивіться, критикуйте, давайте нові поради для зйомок:

P.S. А тепер розповім про закулісні нюанси. Так от, наша подорож взагалі розпочиналася дуже й дуже весело. Тарас та дві дівчини змушені були шукати скелі без Воробуса тому що останнього вкрала молода…. пааааааааааабам пара. Весілля приїхало в ці місця у пошуках фото й вони навіть не здогадувалися, що на скелі може бути такий важкий підйом.

Відповідно, й автор блогу, вирішив їм допомогти знайти потрібний шлях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.08.2016 пише:

    Одним словом:

    Воробус, Тарас Царик та ще дві дівчини вирішили весело провести час. 18+

    😀

  2. The Notorious B.I.G. 22.08.2016 пише:

    Кінець можна би було зробити набагато жорстокіше, щоб ніхто не рослаблявся 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*