Враження від відвідин матчу Карпати – Динамо (відео) - Блог про Львів

Враження від відвідин матчу Карпати – Динамо (відео)

Карпати - Динамо

У другому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі зустрічалися з діючим чемпіоном країни – київським Динамо.

На жаль, дива не сталося й «леви» прогнозовано поступилися з рахунком 0-2.

Думаю, хто слідкує за перепитіями у вітчизняному футболі, ті цю гру дивилися. Тому, описувати всіх моментів у цій зустрічі я не буду, а зосереджуся на цікавинках, які залишилися поза телевізійною картинкою.

Вболівальники

Їх на цю гру прийшло достатньо таки багато. Якщо вірити офіційним цифрам, то близько 10 тисяч. Як на матч Карпат – це достатньо таки солідна сума. І то, прикол у тому, що люди доходили на гру протягом усього першого тайму.

Вже в неділю то можна прийти вчасно? Тим не менше, підтримка на грі була й навіть згадалися часи, коли на стадіоні «Україна» був аншлаг.

Гра Динамо

Чимось аж надто вона не вразила. Так, клас гравців команди з Києва вищий й за рахунок цього вдалося перемогти. Тим не менше, великої кількості моментів створено не було.

Гра Карпат

А якою вона може бути якщо з року в рік в клубу змінюється склад. Зараз за Карпати виступають переважно молоді виконавці від яких сподіватися на перемогу над більш іменитішим суперником – це вже себе аж сильно тішити ілюзіями.

Також читайте:   Футбол. Євро-2016. Україна програє Німеччині (відео)

Ключовим епізодом зустрічі вважаю момент Худобяка за рахунку 0-0. Забий тоді Ігор й невідомо якби завершилася ця гра. А так, із вбивчої позиції він схибив, а через декілька хвилин вже Динамо відкрило рахунок в зустрічі.

Ярмоленко і чемпіонат України

Як на мене, Андрій його вже переріс. Реально, коли дивився за його грою, то розумів, що він на голову сильніший від своїх опонентів. Інша справа – це виступ лідера Динамо на чемпіонаті Європи. От якби тоді він зіграв вдало, то думаю вже зараз його би продали у європейський клуб, можливо навіть топ-чемпіонату.

А так…

Перспективи Карпат у цьому чемпіонаті

Як сказав, мій хороший приятель, цитую його слова: «У другу шістку ми точно потрапимо». І що з цього? Реально ніхто вилітати не буде, боротися за щось не буде жодного смислу. Тому, цей чемпіонат Карпати просто будуть грати. А якщо вдасться здобути перемоги – це буде за щастя.

З гірким осадом на серці згадуються часи, коли Карпати грали в єврокубках, у місті був великий футбольний бум.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Карпатами та Динамо:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*