Вийшов трейлер до фільму – Шешори – озеро Лебедине. Фільм Царика Тараса (відео) - Блог про Львів

Вийшов трейлер до фільму – Шешори – озеро Лебедине. Фільм Царика Тараса (відео)

Фільм Шешори

Понеділок день важкий, але не для Воробуса, адже, традиційно, саме з початку нового робочого тижня у мене з’являються нові ідеї для публікацій.

Цього тижня буду старатися менше часу приділяти спортивним темам, а більше зосередимося на темах туризму, благоустрію нашого міста, транспорту тощо.

Тому не гаймо часу, а поїхали…

А розпочну з рубрики «фільми та телепередачі», адже у світ вийшов новий трейлер до фільму, який зняв відео-блогер – п. Тарас Царик.

Так, так і такі блогери існують.

На цей раз Ігор Воробус з ним не їздив, але тим не менше новий цікавий фільм очікує на громадськість.

Що в ньому можна буде побачити?

1. Карпати.

На цей раз озера Аршиці залишилися в стороні, а буде розповідь про цікаве гуцульське село – Шешори. Пригадую свого часу там вже бував неодноразово, плавав у водоспаді, тому мені особисто буде також цікаво глянути що там і як цього разу.

2. Нова акторка.

За відсутності Воробуса Тарас знайшов дівчину. Хто вона? Про неї також можна дізнатися з відео. Її у відео буде також багато.

3. Риболовля та збирання грибів.

Ну, Тарас Царик був би не Тарас Царик якби він у Карпатах не сходив половити рибу та позбирати гриби. Там також будуть свої приколи.

Також читайте:   Як робиться сучасне кіно (відео)

4. Маловідоме громадськості озеро.

Спеціально його назву писати не буду, тому що нашим читачам буде не цікаво тоді дивитися фільм.

5. Новий скандал.

Кажуть, що в Шешорах не надто гостинно відносяться до своїх гостей. Так от, Тарас розповість про те, як обіцяють туристам в інтернет-оголошеннях одне, а коли приїздиш, то розумієш що це явно не так.

Принаймні в чоловіка були проблеми з дровами, з водою й не лише.

Коли буде прем’єра?

Поки що точної відповіді на це питання дати не можу, адже Тарас лише приїхав і буде на днях монтувати фільм. Думаю, що до кінця тижня з’явиться й прем’єра, а поки що пропоную глянути трейлер:

P.S. Якщо все буде добре, то вже незабаром Воробус, Тарас Царик і компанія вирушать в чергову цікаву подорож. Само собою, що відео ми будемо знову знімати й залюбки ділитися ним на сторінках як нашого блогу та і в популярному сервісі – youtube.

Залишайтеся з нами, має бути дуже цікаво…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*