Як транспортники в черговий раз кинули людей після футболу Карпати – Динамо - Блог про Львів

Як транспортники в черговий раз кинули людей після футболу Карпати – Динамо

Де транспорт?

Як відомо, вчора у місті Лева був великий футбол. У рамках другого туру української прем’єр-ліги між собою зустрічалися наші львівські Карпати та діючий чемпіон країни – київське Динамо.

Звісно, що цей поєдинок викликав підвищений інтерес серед місцевого населення. І навіть, незважаючи на те, що «зелено-білі» останнім часом не показують належний рівень гри, люд на стадіон «Арена Львів» вчора прийшло достатньо таки багато.

За офіційними даними близько 10-ти тисяч чоловік. А чому б і ні? Стадіон новий, погода хороша, суперник теж нівроку. Гріх не піти на футбол.

Проте, як завжди, весь настрій зіпсувало місто та й сам футбольний клуб зі Львова, які на пару не забезпечили належної транспортної підтримки.

Вже обіцяв собі що не буду нічого критикувати, але коли побачив як люд мучився з добиранням додому, то стало просто соромно.

Ще туди сяк-так, заїхали ми нормально. Сіли на вулиці Шота Руставелі на тролейбус і він нас довіз до автовокзалу. Хоча, вже під час гри мені дивним було те, що люд запізнювався на гру й підходив цілий перший тайм.

Чи не з транспортом це пов’язано?

Найцікавіше розпочалося після поєдинку, коли десять тисяч людей вирушило в напряму торговельно-розважального центру «Кінг Крос Леополіс» та Автовокзалу.

По ідеї на них мало очікувати багато транспорту, а що люди побачили в реальності? На кінцевій зупинці не було жодного ні автобуса, ні тролейбуса.

Автобуси, які їдуть до центру №3а навіть сюди не заїздили. З кожною хвилиною народу ставало все більше та більше, то ж Воробус і його друзі (їхали в напрямку центру) вирішили трохи пройтися пішки. Можливо народ трохи роз’їдеться й ми зможе хоч на перехресті Стрийська-Наукова на щось сісти.

Також читайте:   Як Patron стрибнув з дев'ятиповерхівки (роуп-джампінг) + відео

Тим більше, що тролейбуси за номером 25 то знизу їхали.

Стоїмо далі, народу не зменшується. Хтось з відчаю кидає все і йде пішки, а хтось бере таксі на кількох людей. Принаймні бачив як жіночка викликала велике таксі й пропонувала народу скинутися та їхати разом.

Народ погоджувався, але ж всіх то таксі взяти не може. Та й може люди не такі багаті, щоб за футбол заплатити, з друзями посидіти, а ще й додому на таксі їхати, яке ставить ціну вдвічі більшу за реальну.

Нарешті їде тролейбус, під’їздить і в парк, наступний – знову в парк, автобус №3а – такий набитий що залізти в нього неможливо.

Ось так стояти можна й до завтра, а час то йде.

Нарешті близько 23 години приїхав черговий автобус №3а й забрав кілька людей й вашого автора в тому числі.

Виникає питання, а де обіцяні шатл-баси? Чому не було продовжено рух тролейбусів до опівночі й чому вони всі їхали в парк?

Чи як грає Шахтар то все місто може організувати, а коли Карпати то не треба?

Люд і так на футбол не ходить, а тут ще й транспортом їх відганяють.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. kick 10.08.2016 пише:

    задомий гнида

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*