Дістали оператори мобільного зв’язку - Блог про Львів

Дістали оператори мобільного зв’язку

Нема зв'язку

А далі Воробус буде жостко критикувати мобільний зв’язок і в першу чергу таких провідних операторів як Київстар та Лайф. Дістали вже реально….

Та, про все по-порядку.

Розпочнемо з Київстару. Цим оператором мобільного зв’язку користується велика кількість людей. З кожним роком ціни на послуги ростуть, а якості обслуговування як не було, так і нема. Навіть скажу більше – складається таке враження, що вона значно погіршилася у порівнянні з минулими роками.

Колись ваш автор мав послуги передоплаченого сервісу, мене вони не задовільняли, тому перейшов на контракт.

Ну, думаю, якщо тут платиш абонентську плату, то має все бути значно якісніше. Але, але, але…

Вишок наставили багато, ніби зв’язок має бути, а його то нема. Дивлюся на мобільний телефон, поділки зв’язку показує, а зателефонувати комусь не можу. Абонент просто знаходиться поза межами мережі.

Потім спілкуюся з цією людиною вживу, питаюся про проблему, на що чую відповідь, що мережа також є, але все рівно зв’язку нема.

Ок, можливо проблеми, роблять нововведення, але ж скільки часу воно може бути?

Ну, а найбільше мене дразнить те, коли спілкуєшся з людиною, все добре, а потім в один прекрасний момент співрозмовник пропадає. Розмова то йде, а от нічого не чути.

Також читайте:   Samsung Galaxy S III

Саме так і було сьогодні. Пробую зателефонувати ще раз, а у відповідь чую, що «ваш абонент знаходиться поза зоною».

Весело…

Якщо ви думаєте що в мобільного оператора зв’язку «Лайф» справи краще, то ви помиляєтеся. От телефонує мені кілька хвилин тому приятель, піднімаю слухавку і зв’язок такої поганої якості що неможливо говорити.

Ок, колись ще все було безкоштовне, можна було економити на якості зв’язку, а зараз вже й абонентську плату встановили, й власник змінився, а змін щось не бачу.

Цікаво мені ще що робиться у мережі мобільного зв’язку – МТС (Vodafone). Якось такою спробую. Хоча, в тому що все працює чудово також сумніваюся.

То що робити? Знову повертатися до стаціонарних телефонів? Якось би не хотілося, але я дуже й дуже незадоволений якістю мобільного зв’язку.

Хотілося би також почути думку наших читачів по цьому питанню. Як у вас з мобільними телефонами? Ви задоволені якістю зв’язку?

P.S. Якщо ви скажете щоб Воробус змінив мобільний апарат, то відповім що це робив неодноразово. Не допомагає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 22.09.2016 пише:

    переходять на 4G 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*