Футбол. Чемпіонат України. Знову поразка Карпат, на цей раз від Олександрії (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Знову поразка Карпат, на цей раз від Олександрії (відео)

Олександрія 3-2 Карпати

У 9-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати поїхали грати у футбол в Олександрію до місцевої команди, яка минулого сезону виборола навіть місце в єврокубках.

На жаль, і цього разу здобути позитивний результат «левам» не вдалося. Поразка 2-3, яка ще більше заставила задуматися фанів команди над її майбутнім.

Скажу відверто, вже втомився критикувати нашу команду. Сьогодні я просто швиденько пройдуся по ключових епізодах зустрічі й само собою по голах й на цьому завершу з футболом.

З перших хвилин гри стало зрозуміло, що сьогодні буде багато голів. Що одній, що іншій команді треба було перемагати й не дивно, що гравці обидвох команд просто носилися по полю.

Першими відзначилися гравці Карпат. Зробив це Ксьонз, який вдало замкнув передачу свого партнера. До речі, що цікаво, Павло востаннє забивав голи у чемпіонаті ще 4 роки тому.

Господарі поля відігралися досить швидко. Вже за три хвилини після порушення правил у штрафному майданчику «вирок» вдало виконав Запорожан.

Здавалося після цього епізоду Олександрія затисне нашу команду, але зелено-білі були незгідні з таким перебігом подій.

Таким собі героєм, а згодом і антигероєм зустрічі стане Чачуа. Спершу Амбросій змінює під кінець першого тайму травмованого Ксьонза й вже за хвилину відзначається голом.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдруге б'є Ураган (відео)

2-1 після першого тайму на користь Карпат й в душі вже подумалося, що сьогодні ми зможемо перемогти.

Та, не тут то було. Чи то на нашу команду хтось навів порчу, чи просто футболісти безвідповідальні, але Карпати знову примудрилися програти.

Спершу на 71 хвилині затяжна атака Олександрії завершилася голом Пономара, а потім свою команду просто взяв і підвів Чачуа.

Для чого він грубо полетів у підкаті знаючи що в нього в активі вже є один «гірчичник»? Як наслідок, Карпат залишилися на 15-ть хвилин у чисельній меншості.

А потім ми ще й забили самі собі. Після прострілу гравця Олександрії «шкіряний» у свої ворота зрізав Новотрясов.

2-3 – знову поразка львівської команди й тут просто без слів. Як так?

2 жовтня Карпати зіграють поєдинок 10-ого туру знову на виїзді проти Волині і якщо вони ще й там програють, то вже дійсно ніхто на футбол ходити не буде.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому матчі між Карпатами та Олександрією:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*