Футбол. Кубок України. Карпати на стадії 1/16 фіналу перемагають Жемчужину (відео)

Роман Мисак - герой зустрічі

Цей тиждень видається насиченим на різноманітні спортивні події. Триває чемпіонат світу з футзалу в Колумбіїі, проводятьcя поєдинки національних футбольних чемпіонатів у Франції, Іспанії, Німеччині, а також матчі кубка в Англії та в Україні.

Звісно, що нас перш за все цікавить наша країна, а в даному випадку львівські Карпати.

Після того, як команда Зайцева провалила початок нового чемпіонату, єдиною втіхою для місцевих вболівальників залишається розіграш національного кубка.

Зелено-білі давно славляться своїми кубковими традиціями. Правда окрім як у 1969 році їм більше нічого виграти не вдалося.

Тому, як то кажуть, ще не вечір. Будемо сподіватися, що цьогорічний розіграш стане такjю собі відправною точкою для досягнення успіху.

Першим суперником Карпат у 1/16 фіналу виступив середнячок другої ліги – клуб Жемчужина з якою нещодавно грав ще один представник міста Лева – Рух.

Звісно, що гра відбувалася на виїзді й були взагалі побоювання щодо того чи буде гра. Чому так? В Одесі зараз панує погана погода й напередодні поле стадіону затопило.

Благо, що титанічними зусиллями працівникам стадіону вдалося прибрати воду, але як помітно було з телевізійної картинки, поле нагадувало город. Особливо коли відбувалася серія пенальті.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Плюс Зоря, мінус Чорноморець (відео)

До неї я повернуся згодом, а поки що кілька слів про саму гру. Карпати, до слова, знову розчарували. Львівські футболісти ніби володіли ігровою перевагою, але щоб аж таких мега моментів у грі не було.

Господарі поля рідко огризалися, а якщо це й робили, то м’ячі летіли переважно мимо воріт.

Логічно, що все завершилося «сухими» нулями.

А далі наступила серія пенальті, де у всій красі проявив себе кіпер Карпат – Роман Мисак. Вже перший удар гравця Жемчужини він відбив, а потім ще й ледве не зробив це вдруге.

Добре, що партнери Мисака по команді били влучно (влучними ударами відзначилися: Ксьонз, Ярошенко, Костевич, Бланко-Лещук та Новотрясов).

Карпати з труднощами, але перемагають і виходять в 1/8 фіналу Кубка України. Хто стане суперником нашої команди в цьому раунді змагань дізнаємося вже завтра, коли у будинку футболу відбудеться жеребкування.

Хотілося би, що нам одразу ж не потрапив гранд, а то буде важко. Хоча… це ще як сказати.

Насамкінець, пропоную переглянути відео фрагменти цієї гри:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*