Футзал. Чемпіонат світу-2016. Бразилія сенсаційно програє Ірану (відео)

Бразилія - Іран

Чемпіонат світу з футзалу, що проходить на полях такої країни як Колумбія триває. Вже завтра в ніч з 22 на 23 вересня свій поєдинок 1/8 фіналу проведе наша національна збірна.

Суперник у нас буде не простий – збірна Аргентини. Але, тим не менше, проходити цю команду можна й будемо сподіватися, що ця гра виправдає сподівання наших вболівальників.

Про цей поєдинок ми поговоримо вже завтра, а поки що про сенсацію, яка сталася цієї ночі.

Прокидається Воробус зранку, традиційно перевіряю пошту та соціальні мережі й аж раптом натрапляю на повідомлення від одного з моїх друзів наступного плану: «Бразилія-чемпіон, догралися своїми п’ятками…».

Спершу не зрозумів що сталося, аж допоки не оновив спортивні сайти. Читаю і просто отетерів. Виявляється сьогодні вночі на чемпіонаті світу-2016 року відбулася сенсація. П’ятиразовий чемпіон світу – збірна Бразилії примудрилася програти не комусь, а збірній Ірану, яка зірок з неба не хватає.

Звісно, що автор не міг не переглянути коротенький огляд цієї гри. Подібне трапляється раз в століття, мабуть.

Так от, повертаючись до гри Бразилія – Іран скажу, що досить швидко вже екс-чемпіони світу відкрили рахунок в зустрічі й навіть його подвоїли. Здавалося все, гра зроблена й буде черговий розгром (гравці фаворитів турніру вже навіть почали бавитися п’ятками), але Іран несподівано один гол відіграє.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:2 Кардинал-Рівне (відео)

Бразилія тут же інтригу знову вбиває? 3-1.

Але, Іран і далі не здається. Завдяки грі з п’ятим польовим титанічними зусиллями їм вдається врятувати поєдинок і перевести все в додатковий час.

А там Бразилія знову забиває гол. 4-3 – кінець інтризі? Ні, Іран знову забиває….

Все переходить у серію пенальті де відбувається історична подія. Бразилію обігрують і вона складає з себе звання чемпіона світу.

Короля скинуто з трону й цього року ми отримаємо нового чемпіона. Хто ним стане дізнаємося вже незабаром. Головними претендентами тепер є: Іспанія, Італія та Росія.

Хоча, враховуючи всі нюанси можна зробити прогноз, що перемогти може й інша збірна. Може та ж Україна? Будемо сподіватися, що так воно і станеться.

А поки що, насамкінець пропоную переглянути відео фрагменти матчу Бразилія – Іран. Повірте, там було на що подивитися. Фалькао просто вражає своєю грою:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*