Львів перетворюється на сміттєзвалище - Блог про Львів

Львів перетворюється на сміттєзвалище

Сміття у Львові

Вже обіцяв собі, що буду старатися писати лише про позитив, але не виходить. А вина тому сміття, яке просто шокує львів’ян та гостей міста Лева від дня до дня.

Хто уважно слідкує за цією ситуацією, той знає, що вже кілька днів підряд Львів тоне у відходах.

І якщо так піде й на далі, то це грозить якоюсь епідемією. Ще цього нам бракувало…

Чому ж не вивозять сміття, у яких районах містах проблема й коли врешті-решт почнеться вивіз про це та не лише читайте далі.

Ситуація…

Вулиця Максима Рильського, у дворі нарешті завершили встановлення нового дитячого майданчику. Відтепер батьки з дітьми можуть прийти сюди покататися на нових гойдалках або ж просто побавитися у піску.

Все би було добре якби не сміття, яке буквально у 10-ти метрах від майданчику все накопичується й накопичується. Спеціально сюди ходжу кожного ранку й дивлюся чи його будуть потрохи вивозити. А воно все збільшується, збільшується, сморід стає нестерпним, не за горами й щурі заведуться.

Останні, як відомо, є дуже «хорошими» переносниками епідемії…

Сміття-сміття

Та й що гріха тут таїти, дитячий майданчик збоку – це так, квіточки. А якщо реально, то у місті просто перестали вивозити сміття.

Також читайте:   Площу Святого Юрія закрили на ремонт

Пане Садовий, а що ж сталося?

Причина банальна – місцеве сміттєзвалище зачинене, а інші міста просто відмовилися приймати відходи зі Львова. А навіщо їм воно? Свого ж також вистачає…

Не вірите у засмічений Львів, то прогуляйтеся й все побачите на власні очі, а якщо ні, то заходьте у соціальні мережі. Там вже челендж почав люд організовувати.

Зробити фото сміття біля свого будинку й виклади у себе на сторінці.

Сміття усюди.. і це про це наші читачі активно сигналять.

Сміттєзвалище

Реально місцева влада вже має щось думати з цією проблемою. Сьогодні з’явилася інформація, що ніби Миколаїв простягнув нам свою руку допомоги й возити відходи будуть туди. А чи не задалеко?

Хоча, якщо так розібратися, то виходу нема. Садовий обіцяв, що ситуація х кучугурами сміття має почати вирішуватися вже від завтра. Побачимо чи буде дотримано слова.

А поки що маю надію, що надзвичайного стану у місті не буде. Відходи давно не вивозилися, температура повітря кожного дня вище 25 градусів тепла, за дощ взагалі мовчу…

Хотіли зробити європейське місто, а зробили сміттєзвалище?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. dumayte_holovoyu 12.09.2016 пише:

    “Пане Садовий, а що ж сталося? ” -> що це за ватна муть? 1+1 передивились чи може варту1 перечитались?

    • Vorobus 13.09.2016 пише:

      яка ще вата? сміття росте й росте, так і до епідемії недалеко…

    • PVS 13.09.2016 пише:

      Хм…. от я вже рік як позбувся телевізора, а «варту» читаю тільки якщо хтось репостне і все одно вважаю Садового і його команду стихійним лихом для Львова (і не тільки в очевидних речах a-la сміття). Чого б це? Подумайте головою….
      До речі відкрию «секрет Полішинеля»: А.І. “вась-вась” з Колєсніченком молодшим. Тут ще питання де насправді ватна муть.

  2. Stakeholder 12.09.2016 пише:

    бугага) waste bucket challenge! і пірнаєш головою у сміття 😀

  3. arhivarius 13.09.2016 пише:

    Садовий вирішив зробити подарунок своїй дружині – шубу зі щурячого хутра. От і надумав зробити у Львові такий собі “легальний” розплідник. До речі, така шуба річ унікальна.

  4. taras32 14.09.2016 пише:

    Пріколи пріколами, але біля мого будинку все чисто, річ у тому, що я передзвонив і культурно попросив їх прибрати, вони вибачились і сказали що приберуть, напевно забули, але я не думаю що прибрали сміття бо у моєму під’їзді живе депутат.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*