Новий challenge у мережі фейсбук

Новий челендж

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями. Звісно, що сподіваюся, цікавими.

Сьогодні будемо викладати у світ велику кількість публікацій. Це буде і новий челендж у мережі фейсбук, відвідаємо цікаве місце у Львові про яке дізнався лише нещодавно, зробимо віртуальний тур Одесою, а також розглянемо новий Iphone7 про який так багато всі говорять.

Сподіваюся, на це все мені часу вистачить.

І перше про що ми будемо говорити, так це про нову акцію у мережі фейсбук чи як зараз модно говорити – челендж.

Так і думав, що з приходом осені люд щось придумає і схоже, що цей час таки настав.

Хто не знає, нагадаю, що у минулі роки люд обливався холодною водою, запускав бороди й так далі. Воробус само собою в цьому всьому участь також приймав.

Яка суть нової акції і коли вона розпочалася?

Точної дати сказати не можу, але це десь приблизно тиждень. Принаймні протягом такого періоду часу бачу зміни в новинах моїх друзів.

Суть акції проста – користувачу мережі фейсбук передають естафету за умовами якої треба викласти своє фото з дитинства і передати естафету далі ще трьом людям.

Також читайте:   Коли треба міняти акумулятор ноутбука?

Ну, це вже все стандартно як і впринципі в кожній подібній акції.

Бачили б ви скільки серед моїх друзів вже повелося на цей челендж. Як не оновлюєш сторінку, то лише бачиш всі ці дитячі фотографії.

Хтось веселий, хтось сумний (можливо бавилися дерев’яними іграшками в цей час), хтось з батьками, а хтось просто ліпить пасочки в пісочниці.

Передали естафету виставляння на загал дитячої фотографії й Ігорю Воробусу, щоправда ще поки не знаю чи буду приймати в цьому всьому участь.

І ніби хочеться, і ніби ні.

Якось вже це все набридло… Людям реально нема чим зайнятися. Наскільки я пам’ятаю колись старші люди казали, що якщо ти вже повертаєшся до старих фотографій, згадуєш яким ти був молодим – це означає, що тобі вже пора на пенсію.

Реально, світ настільки прекрасний, що не варто думати за дитинство, а жити сьогоднішнім днем. Є ще куча занять, якими можна зайнятися і велика кількість місць куди можна поїхати.

Тому, не гаймо часу з інтернет-челенджами, а насолоджуємося життям.

А якщо ж скучно, то залазьте у мережу інтернет і шукайте собі розмовникам. На вуха комусь підсісти – це як пити дати.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*