Ремонти вулиць у Львові. Поточна ситуація - Блог про Львів

Ремонти вулиць у Львові. Поточна ситуація

Ремонт на Мечнікова

А далі поговоримо про благоустрій нашого з вами міста, адже ремонти тривають й людям, мабуть, цікаво, а коли ж вони завершаться і який зараз поточний їх стан.

Буквально за два дні Воробус побував на трьох вулицях і ось що я побачив.

Великих описів робити не буду, а все виглядатиме наступним чином: фото вулиці де проходить ремонт, коротенький опис, а потім термін коли буде завершено ремонт.

Розпочнемо з площі Митної.

Там зараз відбувається справжня війна. Робітники вже не ховаються у тіні, а пробують щось робити. Керівники міста обіцяють відкрити цю площу до Нового року, а родзинкою має стати новий фонтан та чудове облаштування.

Площа Митна

Фонтан вже фактично готовий, почали облаштовувати клумби, стелять тротуарну плитку. Тим не менше, вхід для людей із вулиці Римлянина й на далі зачинений.

Вулиця Мечникова

Її обіцяють завершити на проміжку ділянки до вулиці Личаківсько приблизно до кінця жовтня. А от частина дороги до вулиці Некрасова вже майже готова. Де-не-де навіть не треба обходити під будинками гуртожитків, а можна йти сміливо по дорозі.

Мечнікова

Що буде далі? А далі, коли відремонтують вулицю Мечникова мають розпочатися роботи в напрямку кінця трамваю №2. Там вже давно він проситься, то ж схоже що вдасться нарешті щось розпочати?

Також читайте:   З 1 липня львівські трамваї будуть їздити по-іншому

Вулиця Нечуя-Левицького

Їхав сьогодні зранку трамваєм №1 до вулиці Сахарова. Так от, помітно неозброєним оком, що проблеми з транспортом у цьому районі є. А це й не дивно, адже вулиця Котляревського закрита на ремонт як і Нечуя-Левицького.

Нечуя-Левицького

Трамваї їздять на Наукову й то дуже погано.

Повертаючись до вулиці Нечуя-Левицького скажу, що там роботи ще непочатий край. Трактори розривають землю, робітники шукають мамонтів. Там транспорт ще скоро не поїде – це точно.

Це не повний перелік вулиць де проводяться роботи. Воробус буде уважно спостерігати за ними й по можливості писатиму за них.

Також очікую на запуск трамваю на Сихів. Кажуть що ця подія має відбутися десь в листопаді місяці. Цікаво чи це правдива інформація, чи запуск трамваю перенесуть на 2017 рік?

Час все покаже… А поки що читаємо блог Воробуса, залишаємо свої коментарі… Незабаром продовжимо й на вас очікуватимуть не менш цікаві, сподіваюся, публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 08.09.2016 пише:

    Поточна ситуація

    Варобус, для чого цей бюрократичний жаргон? Ти ж блогер а не начальник ЖЕКа 😀

  2. BEBE 12.09.2016 пише:

    Воробус пиши iсчо !

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*