Що це за вірус від якого в людей болить шлунок? - Блог про Львів

Що це за вірус від якого в людей болить шлунок?

Болі в шлунку

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

І розпочнемо ми з тривожної інформації. Справа у тому, що тепло так просто не проходить й також впливає на життєдіяльність людини.

Так і знав, що воно з часом може провокувати виникнення інфекцій.

Що саме сталося? Вже кілька тижнів чую скарги від людей що їх болить шлунок, горло, є нежить і так далі. Це все так проходить важко, що людина фактично вибуває з життя на тиждень, а то й більше.

Можливо би й нічого не писав як вірус в один прекрасний день не добрався й до вашого автора.

Десь в четвер в один прекрасний момент у мене сильно почало боліти горло. Літо, холодна вода, морозиво – це саме те, від чого й можуть початися проблеми.

Особливої уваги на це не звернув, адже горло болить кожного тижня. Але, вірус почав поширюватися далі.

Воробус поїхав за місто й в один прекрасний момент відчув що мене круто заклало. Нежить була настільки сильною, що неможливо було дихати. Фактично відрядження пішло коту під хвіст.

Ок, підхопив ГРЗ, за декілька днів мине, але все змінилося наступного дня.

В ніч із п’ятниці на суботу мене сильно почав боліти живіт й м’яко кажучи, мене пронесло. Щось не те з’їв? Та ні, бо стараюся зараз слідкувати за тим що їм, ретельно все мию й так далі.

Також читайте:   Масова заломанія серед українців

Ліг спати, прокидаюся наступного дня, нежить пропав, горло перестало боліти, чого не скажеш про шлунок. В ньому почалися такі розлади, що сидиш й не знаєш що з тобою відбувається.

Що ж це за такий вірус?

Звернувся до лікаря, читав багато інформації в інтенеті й виявляється, що зараз людей вражає так звана ротавірусна інфекція й симптоми її поширення якраз такі, які я описав вище.

Збудник ротавірусної інфекції – вірус із загону ротавірусів. Інкубаційний період інфекції – 1-5 днів. Що цікаво, заразитися ним можна не лише з побуту, а й від вашого співробітника чи родича, який з вами проживає.

Як його лікувати?

У першу чергу – пити багато рідини, найкраще воду. Якщо здоровій людині рекомендується випивати в день 1,5 літра води, то в час захворювання води має бути ще більше.

Саме рідина допоможе запобігти інтоксикації організму. Також треба приймати препарати від шлунку. Як варіант активоване вугілля.

Якщо ж на за 4-5 днів покращення нема, то треба звертатися до медиків. Часто ротавірусна інфекція дає ускладнення.

Тому, треба себе берегти, мити руки, продукти й чекати змін погоди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*