Водне поло. Львівське Динамо у фіналі кубка Львова програє Слобожанцю - Блог про Львів

Водне поло. Львівське Динамо у фіналі кубка Львова програє Слобожанцю

Динамо-Слобожанець

Вихідні завершуються, видалися вони для Ігоря Воробуса досить таки спокійними. Перебував переважно вдома й лише сьогодні, 25 вересня вирішив не сидіти вдома, а сходити на фінальний поєдинок кубка Львова з такого виду спорту як водне поло.

У ньому між собою зустрічалися: господарі змагань – команда Динамо та діючий чемпіон країни – харківський клуб Слобожанець.

Саме ці команди минулого сезону з’ясовували між собою, а хто ж стане чемпіоном країни. Тоді, сильнішими після дворічної гегемонії динамівців стали харківські ватерполісти.

Взагалі в кубку Львова взяло участь чотири клуби – це вже згадувані вище колективи, а також гості з Польщі клуб – Ocmer LSTW та гості з Молдови – клуб Дельфін.

Формат турніру передбачав одноколовий турнір, а вже потім дві кращі грали у фіналі, а дві гірші визначали бронзового призера турніру.

Третє місце у підсумку таки посіли поляки, які перемогли свого суперника з рахунком 14-13.

Та, нас більше цікавив вирішальний поєдинок. Що можна про нього сказати?

Ну, по-перше, змагання проводилися у значно меншому басейні чим той же чемпіонат України. Чому так? Такі реалії сьогодення.

У великому басейні плавають звичайні люди, а спортсмени тиснуться там де дешевше.

По-друге, людей, як завжди, зібралося на відкритому басейні «СКА» досить таки багато. Любить люд в нас цей вид спорту. Шкода лише, що грають в нього дуже рідко.

Також читайте:   Кіберспорт: останні важливі ігри в Dota 2

По-третє, всім хто прийшов ВК «Динамо» зробив подарунки, а саме прапорці, програмки до матчу, а також календарі улюбленого клубу на 2017 рік.

Гра

Як я вже зазначав вище вона виправдала всі сподівання. Те, що діючий чемпіон країни не привіз до Львова велику кількість основних гравців – це факт. Тому, побоювання за конкурентоспроможність цієї команди була.

Наприклад у першому матчі кубку Львова ці суперники вже між собою зустрічалися й тоді Динамо перемогло легко 10-1.

Але, сьогодні вже була зовсім інша гра. Хоча, по ходу гри львівська команда вела у рахунку 4-1.

Провальним для нашого колективу видалася друга чверть, яку ми взагалі провалили й почали навіть програвати. Невиправдані втрати м’яча, велика кількість помилок, вилучень – саме це призвело до такого результату.

У третій партії гру вдалося вирівняти, але четверта 8-ми хвилинка поставила хрест на надіях львівських вболівальників побачити перемогу своєї команди.

Поразка 7-8, поразка з боями і тепер чекаємо на наступні турніри. У першу чергу – це чемпіонат України, який поки що невідомо коли буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*