Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:1 Титан-Зоря (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:1 Титан-Зоря (відео)

Михайло Грицина

У 5-ому турі чемпіонату України з футзалу в гості до львівської Енергії приїхала команда з містечка Покровське – Титан-Зоря.

Здавалося нічого надзвичайного у цьому нема, але це хіба здається, адже до матчу з нашою командою Титан-Зоря перебував на, увага, другому місці в турнірній таблиці й навіть обіграв вдома харківський Локомотив із рахунком 5-0.

Тому, цікаво було глянути на цей поєдинок. Тим більше, що в Енергії зараз є кадрові втрати. Та й якщо чесно, політика клубу мені не дуже зрозуміла.

От зараз травмувався Федюк, Денис, плюс Легендзевич невідомо коли відновиться після вчорашньої травми. Хто буде грати? Молодих Стефанківа та Гасюка мало підпускають до основи.

Добре, що суперники ще не такі зараз сильні. А що буде коли буде гра з тим же київським клубом ХІТ чи харківським Локомотивом?

Весело, одним словом

Не будемо про сумне, а розповім краще про гру.

З самого початку поєдинку Енергія одразу ж взяла ініціативу у свої руки й раз за разом почала створювати небезпечні моменти. То Кузь, то брати Грицини могли відзначитися, але виручав свою команду кіпер Титан-Зорі – досвідчений Андрій Мельник.

Так тривало не довго й на 4-й хвилині своїх фірмову гармату розрядив ще один гравець Енергії – Роман Кордоба.

1-0 – й дихати стало значно легше.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. Серія за 3 місце. Матч № 2. «ХІТ» – «Енергія» – 7:4

Гості в ці хвилини виглядали дуже слабо й це при тому, що в їхньому складі грають відомі гравці такі як: Пічкуров, Боргун, Доманський й так далі.

Після забитого голу «енергетики» й на далі володіли ігровою ініціативою й гол, здавалося, був справою часу.

Та використані моменти реалізувати не вдалося, а вже з початку другого тайму ігрова ініціатива перейшла до гостей.

Головний тренер Титан –Зорі схоже що зробив необхідні висновки й вже наш суперник почав часто турбувати кіпера львівської команди – Пітулю.

Андрій зі своїми обов’язками справлявся добре й велика заслуга саме нашого кіпера що гостям не вдалося зрівняти рахунок.

Його партнери по команді грали переважно на контратаках і одна з таких завершилася на 28-й хвилині голом від Михайла Грицини.

Гравці команди гостей за хвилину після цього один гол відіграли й після того, як Енергія заробила 5-й командний фол взагалі стало гаряче на паркеті.

До дабл-пенальті справа так і не дійшла, натомість вистрелив знову Михайло Грицина. Він отримав «шкіряного», пройшов, по дорозі обіграв захисника й потужно пробив. З цим ударом кіпер команди гостей справитися так і не зумів.

3-1 – перемога львівської команди, яка дозволила в турнірній таблиці вийти на 2-е місце.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*