Як Воробус позбувся зуба мудрості - Блог про Львів

Як Воробус позбувся зуба мудрості

Зуб мудрості

А далі поговоримо на тему здоров’я, адже нещодавно воно у Воробуса трохи похитнулося.

І як наші читачі би подумали, хто чи що в цьому винне? Довгих загадок писати не буду, а повідомлю що мені шкоди наробив зуб мудрості.

Що саме сталося і які були симптоми?

Ця проблема часто зустрічається у людей, тому уважно слухайте.

Отже, близько двох тижнів назад у вашого автора почала боліти голова і весь правий бік лиця. Спершу були домисли, що банально простудив якийсь нерв, але з кожним днем болі зростали й треба було щось робити.

Провів обстеження в офтальмолога, невропатолога, уролога, отоляринголога, але жодних патологічних змін не було виявлено.

Що ж робити? Звернувся до сучасного порадника від всіх бід – “дядька google”. І саме він нарадив мені звернутися до стоматолога.

І от Воробус в інтернеті надибав клініку Гординських, що знаходиться на вулиці Староєврейській 18/4. По телефону (0978900888) записався на прийом.

Лікар Орест мене оглянув, відправив на рентген і після нього поставив діагноз – горизонтальне положення 8 нижнього зуба (дистопія), неможливе його прорізання через те, що він вперся у 7-й зуб.

Також читайте:   Чи варто "підшиватися" від алкоголю?

Внаслідок цього виникають болі, які можуть ірадіювати потилицю і праву сторону лиця.

Доком було прийнято рішення видаляти зуб мудрості. Боявся… Але вибору то особливого не було.

Зробити це було не просто, адже не кожен лікар за це хоче братися. Це все проводиться під місцевою анестезією, робиться маленький розріз ясен, відрізається коронкова частина зуба і видаляється, пізніше забирається сам корінь. На кінець все зашивається.

Тривало це все близько години і вперше в житті я бачив як мені щось зашивали.

Операція по видаленню зуба мудрості – це одне, а от процес відновлення – це інше. В день після операції почувався добре, а от наступного дня почався «відходняк».

Які симптоми? Може боліти голова, температура тіла піднімається. За лунку взагалі мовчу.

Зараз Воробус на лікарняному, відлежується, й будемо сподіватися, що проблеми зі здоров’ям потрохи зникнуть.

Моя ж порада читачам нашого блогу. Якщо ви чуєте, що вас болить зуб мудрості негайно йдіть до стоматолога нехай він вас подивиться. Краще його вирвати раніше, чим мати такі проблеми як автор блогу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*