Львів та область потрапили у сніговий колапс - Блог про Львів

Львів та область потрапили у сніговий колапс

Сніг усюди

Як сказав мені сьогодні один хороший приятель, цитую: «Якби я був знав що буде така погода ніколи б нікуди не поїхав. Лежав би в хаті бачив 10-й, а то й 30-й сон».

І справді, негода, яка налетіла на Західну частину України й Львів, зокрема, застала всіх зненацька.

Хоча, той же прогноз погоди давно показував, що з суботи на неділю передають сильні снігопади й вилазити з дому аж ніяк не бажано, а тим більше кудись їхати.

Могло й місто до цього підготуватися. Та, як завжди, ніхто нічого не знає і не хоче знати.

Щодо людей, то не всі можуть сидіти вдома. Є й справи у людей, які треба вирішувати вже й зараз. Так склалися обставини, що Ігор Воробус також відчув на собі наслідки негоди.

Зранку я з командою виїхали на календарний матч футзальної першості Львова в місто Червоноград й лише от нещодавно повернулися.

Перші враження – це просто жах. Якщо ви кудись плануєте виїздити на власному транспорті, то краще цього не робити.

У місті та поза його межами спостерігається транспортний колапс. Дороги мало хто чистить, сніг постійно падає й все це супроводжується сильним вітром, який просто замітає дороги.

Багато хто з водіїв транспортних засобів не встиг «перезути» свій транспортний засіб на зимову резину. Від того й ці автомобілі виносить то за межі дороги, то вони падають у рів. Це все гальмує рух інших транспортних засобів й спостерігаються багатогодинні затори.

Також читайте:   Як вам сьогоднішня гроза? Могло бути гірше?

Ми на такий потрапили в районі селища міського типу Куликів. Їхали туди дорогу заблокувала вантажівка, їхали назад – автомобіль.

Само собою, що на громадський транспорт сісти проблематично. Люди у безвиході зупиняють автомобілі, сідають на них, але й ними доїхати також важкувато.

Сніг продовжує йти й так думаю, що завтра у місті Лева буде ще більший транспортний колапс. Все-таки, сьогодні був вихідний день, багато хто сидів вдома, а завтра вже необхідно бути на роботі.

Моя вам порада, читачі блогу, якщо маєте можливість, то чим поменше часу пересувайтеся по вулиці. Зараз там справжня зима. Фактично за два дні має випасти місячна норма снігу.

До речі, така погода протримається не довго, тому що вже за декілька днів має настати потепління й уявіть собі що буде на вулицях міста.

P.S. І ще кілька слів про водіїв. Чекаю того часу, коли штрафи за водіння у стані алкогольного сп’яніння підвищать до ще більшої суми чим зараз. На одній з ділянок дороги ми натрапили на стадо п’яних неадекватів, яким було на всіх начхати. Лише б вони їхали…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*