Футзал. Гранд ліга Львова. Нові імена – ЛЮ Верест. Анонс

Нові імена - ЛЮ Верест

Продовжуються змагання у гранд лізі Львівської області з футзалу. Й у 6-ому турі на команду «Нові імена» очікує чергове випробування, на цей раз проти одного з фаворитів цьогорічної першості – клубу «ЛЮ-Верест».

Коли відбудеться гра, які останні новини зі стану команд, чого слід очікувати від поєдинку та багато іншого читайте далі.

Отже, після того, як у минулому турі команда «Нові імена» здобула впевнену перемогу над клубом «Інкогніто» (7-3, авт.) на цей раз на нас очікує дуже важкий поєдинок проти клубу «ЛЮ-Верест».

За підсумками літнього сезону ця команда зайняла друге місце в таблиці поступившись лише клубу «Княжий ринок», який тепер вирішив піднятися у класі й спробувати свої сили в другій лізі України.

Зрозуміло, що на даний момент «Імперія» та саме «ЛЮ-Верест» є основними претендентами на перемогу в першості. Хоча, вже зараз «червоноградці» випереджають свого конкурента на 5 очок.

У минулому турі наш майбутній суперник втратив очки в матчі з «Бастіоном» й тепер буде робити все, щоб перервати двохматчеву серію без перемог.

Плюс у грі з «Бастіоном» Міщишин і компанія недорахувалися багатьох гравців, таких як: Сергієнко, Писько, Майорчак…

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "Спільнота". Анонс

Думаю в грі проти «Нових імен» вони вже мають бути.

Які новини зі стану нашої команди?

Всі гравці здорові й перебувають у досить хорошому фізичному та психологічному стані. Плюс після пропущеної гри з «Інкогніто» повертається до складу один із лідерів колективу – Сергій Нікітін.

Прорвало після затяжної «сухої» серії – Володимира Великого, якого, до речі, читачі груп команди в соціальних мережах визнали кращим за підсумками минулого туру.

Чого слід очікувати від гри з серйозним суперником?

Перш за все свята футзалу, яке сподіваюся не зіпсують навколофутбольні умови. Гра буде відбуватися в неділю, 4 грудня в залі «СКА» й вкотре надіюся, що покриття не буде слизьким.

Минулого туру було важко грати. Особисто можу сказати, що вийшов на п’ять хвилин й в одному з епізодів ледве не зламався на дуже слизькому паркеті.

«ЛЮ-Верест» бесперечно фаворит гри, а ми будемо намагатися щось їм протиставити.

До речі, відкрию маленький секрет. Ігор Воробус колись часто тренувався з цією командою й для мене це буде також особливий матч зіграти проти своїх хороших друзів.

Все розставить на свої місця її величність гра.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*