Львівських школярів відправили на карантин

Карантин

Продовжуємо…

Не встиг тиждень як розпочатися як з’явилася новина, яка когось порадувала, а комусь доставила проблем.

Випадок у транспорті.

Повертаюся вчора додому з роботи, сідаю у маршрутне таксі й чую розмову двох хлопців шкільного віку, далі цитую: «Ура, чув, що від завтра у школу йти непотрібно? Можна вже й років не робити».

Звісно, що Воробус вже далекий від шкільних років, але так і здогадався, що настав час запровадження у школах Львова карантину.

До коли він триватиме, що робити в цей час батькам зі своїми дітьми та багато іншого читайте далі.

Отже, грип таки підікрався незамітно, епідпоріг перевищив норму в два рази й місто прийняло рішення до п’ятниці включно відправити дітей на канікули.

Це вже традиційна процедура, яка повторюється з року в рік. Пригадую ще я колись будучи школярем радів новині що нікуди не треба йти й тим більше робити уроки.

Поки що позапланові канікули будуть тривати лише чотири дні, а вже після них буде вирішено чи їх продовжувати чи ні.

Щось мені так здається, що до 20 січня школярі точно вже нікуди не підуть, адже, починаючи від 31 грудня мають бути планові канікули, які триватимуть до 20 січня.

Також читайте:   Молочниця: причини та лікування вагінальних кандидозів у жінок

Тобто фактично це всі зимові свята.

Щодо дитячих садків, то вони працюють у звичайному режимі й за них переживати не варто.

Все би було добре якби не одне але. Можливо збільшення порогу захворюваності вдасться уникнути, але що ж робити з дітьми які на канікулах?

Добре коли дитина велика й може сидіти сама вдома, а от коли вона ще зовсім юна, то що тоді? Батьки ж ходять на роботу, стараються заробляти гроші й не будуть писати відпустку за власний рахунок по цій проблемі?

Які ще варіанти? Знаю багатьох людей, які водять дітей з собою на роботу. Це, на мою думку, не вірне рішення, адже там також є колектив в якому дитина може підхопити заразу.

Відправити дитину в табір? Варіант, але на це треба мати відповідні фінанси.

Тому, у карантину є дві сторони медалі. Особисто в мене є також малявка, яка ще не може сама сидіти вдома. Приходиться просити бабусь, дідусів щоб допомагали їх бавити.

Карантин лише розпочався… Бережіть себе, своїх дітей і пам’ятайте, якщо не можете дати раду з лікуванням самі, то обов’язково звертайтеся за допомогою до медиків.

Будьмо здорові….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.12.2016 пише:

    Відправити дитину в табір? Варіант, але на це треба мати відповідні фінанси.

    Варобус, який табір зимою? Та й чим відрізняється табір в цьому випадку від школи?
    А взагалі я не розумію до яких пір ще будуть ці совкові карантини? Невже за десятки років не можна виробили якусь профілактику? Кожен рік епідемія. Або ми в плані медицини реально на рівні з Африкою, або комусь дуже вигідно роздувати якісь “епідемії” для різного роду спекуляцій. Я не епідеміолог, але по-моєму ці карантини у школах до дупи. Тоді коли в решті галузей ніякого карантину нема, школота, яка нібито на карантині, насправді змішується зі всіма решта на вулиці, в транспорті і в решті місцях традиційного скупчення людей

  2. школа 21.02.2017 пише:

    або комусь дуже вигідно роздувати якісь “епідемії” – 100%

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*