Підсумки публікацій на блозі у грудні 2016 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі у грудні 2016 року

Підсумки роботи блогу в грудні

Швидко минає час. Не встиг місяць грудень розпочатися як вже завершується.

Тому, як ви здогадалися, настав час підвести його підсумки. Що було цікавого в цьому місяці на блозі та чого слід очікувати на блозі в січні місяці читайте далі.

Отже, цей місяць видався для Воробуса вдалим на подорожі.

Вдалося двічі, як і планувалося, з’їздити на лижі. Розпочалося все зі Славська, а потім ще й відвідав Буковель. Останній мені не сподобався, адже з року в рік тут стає все більш пафосніше. Прийдеться шукати щось нове для себе.

Крім того відбулася незапланована подорож у Кам’янець-Подільський, Хотин, а також печеру Млинки. Давно мріяв полазити по печерах й нарешті це вдалося втілити в життя.

Хоч як наші читачі не люблять читати публікації про футзал, але вони все рівно з’являються на цьому ресурсі. Поки ваш автор буде грати в улюблену для себе гру й не виграє щось серйозне, то не заспокоюся.

У грудні місяці вдалися непогані матчі з Спільнотою, Галіо та ЛЮ-Верест. Щоправда не у усіх вдалося здобути позитивний результат, але тим не менше у плані кар’єрного росту зростаю.

Десь думав, що вийдуть у світ анонсовані нові фільми із моєю участю, але з ними не склалося. Звісно, можу зараз розкрити всі карти і сказати чому так сталося, але цього робити не буду. Були на це причини…

Також читайте:   Weua.info завантажується краще, ключів так і нема

Збільшилася відвідуваність на блозі. Чи то писати став цікавіше, чи то просто люд сів за комп’ютери, але реально людей побільшало.

Це радує на фоні малої кількості людей восени.

Побачимо що буде далі. Думаю, читачів не поменшає, бо буду мати багато вихідних й намагатимуся займатися більше блогом.

Чого слід очікувати в місяці січні?

Ну, перш за все, святкувань. Дочекалися ми Нового року, Різдва Христового. То ж, до 20 січня включно нам буде чим зайнятися. Так, роботу ніхто не відміняв, тому якось на неї ходити також треба буде.

Щодо моїх планів, то планую ще раз, як мінімум, з’їздити на лижі й можливо сходити у похід в гори. Давненько я в таку пору року не вибирався в гори, то ж все можливо.

А ще, вже традиційно, з початку січня Ігор Воробус стане астрологом, гляне на зорі й спрогнозує для всіх знаків зодіаку долю за допомогою гороскопу.

Залишайтеся з нами й в 2017 році.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*