Прогноз погоди від Київстар: лохотрон чи випадковість?

Прогноз погоди

Черговий день, а з ним і місяць розпочався, тому Ігор Воробус і на далі буде радувати вас, дорогі читачі, новими публікаціями.

Вже на вихідних очікуйте на порцію дуже цікавих матеріалів з інших областей нашої країни.

А сьогодні, зокрема, буду сильно критикувати мобільний зв’язок. Якщо чесно, то оператори, які надають послуги мене просто дістали й нічого іншого як написати своє «фе» не можу.

Розпочну з компанії «Київстар».

Приходжу вчора з роботи додому й чую нарікання від члена моєї родини на цю компанію.

Що не так?

Отже, в мого родича ще старий-старий тариф. Часто він не телефонує, тому змінювати нічого не хоче. Якщо раз в тиждень комусь зателефонує, то буде добре.

Відповідно й гроші на рахунку також є.

Та, кілька днів тому почали відбуватися шалені казуси. Ні з того, ні з сього на мобільний номер підключилася послуга «Прогноз погоди» й тепер кожного дня в одній і тій самій годині приходить прогноз синоптиків у місті, увага, Києві.

Ну, я розумію, що там ще погода у Львові, але для чого моєму родичу погода в Києві? Він що туди їде?

І це ще не все. Справа в тому, що за один такий прогноз погоди з рахунку «з’їдає» не багато, не мало, а одну гривню й 28 копійок.

Також читайте:   Як завжди залишатися на зв'язку під час подорожі

Що робити і як вимкнути цю послугу?

Родич довго думати не став, а відправив смс на номер 107001 зі словом «СТОП». Саме таким чином можна вимкнути цю послугу.

І як ви думаєте? Допомогло?

Нічого подібного, адже постійно вибивало помилку.

До оператора додзвонитися неможливо. Постійно голос дівчини каже, що всі оператори зайняті.

Тоді чоловік вирішив сходити у центр обслуговування абонентів компанії «Київстар». Працівник люб’язно вислухала скаргу, сказала що послугу відключать, гроші повернуть.

Ніби все добре якби не вечірнє смс-повідомлення зі змістом, що погода в Києві знову на вашому телефоні й гроші далі «з’їдає» з рахунку.

Що ж, вирішив втрутитися в ситуацію й ваш автор. Разів може з двадцять набирав оператора й все було безуспішно. А коли таки вдалося додзвонитися, то мені сказали що треба чекати.

На запитання як саме ця послуга підключилася оператор відповіді не дав. Шукають дурачків? Добре коли ти зауважуєш зникнення грошей, а якщо ж все навпаки?

Подивлюся чи повернуть гроші на рахунок й чи буде відключена послуга й обов’язково наших читачів про це буду інформувати у найближчих публікаціях на блозі.

Хоча, в тому ж таки інтернеті люди пишуть, що подібне в абонентів компанії «Київстар» відбувається часто.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 01.12.2016 пише:

    Це навіть не лохотрон а тупо наї.алово. лохотрони заманюють тебе зробити якусь дію з твоєї ж ініціативи щоб потім з тебе здерти гроші, а тут тупо підключають автоматом якусь нікому даром не потрібну опцію і деруть з тебе гроші, це шахрайство в чистому вигляді. доречі не тільки в Україні. В мене теж таке було, прийшла смс мовляв я зареєструвався на участь в якихось конкурсах, відповідати на питання, які приходять по смс, гроші з рахунку знімало відразу як тільки приходило смс, незалежно від того відповідав я чи ні. По логіці здорової людини, якщо ти нічого сам не активовував, то і гроші знімати ніхто не має права, але видно багато операторів зі здоровим глуздом не сильно дружать. Тому якщо вам приходять подібні смс, де б ви не знаходились, відразу дзвоніть до оператора, відключайте опцію і вимагайте повернення грошей.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*