Сьогодні у Львові урочисто відкриють головну ялинку міста

Головна ялинка міста

Свята наближаються…

І далі ми будемо говорити на тему саме них, адже яке ж це свято якщо нема ялинки? Ігор Воробус на роботі вже свою встановив.

Звичайно, що вона штучна адже природу треба берегти, а от у центрі міста Львова такої не поставиш. Люд хоче свята й живої красуні.

Якою буде цьогорічна ялинка у місті Лева, коли її відкриття та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що коли скажу, що відкриття головної красуні міста заплановане якраз на сьогодні, 18 грудня.

Початок о 16 годині 30 хвилин. Саме тоді з привітальним словом виступить керівництво нашого міста й будуть запалені святкові вогні.

До відкриття також будуть залучені й інші люди, а саме: джазовий колектив «MEDICUS», діти із Дитячого центру сучасного мистецтва «Агов» при театрі Лесі Українки, а також гурт «Rocky Road».

Тому, якщо себе почуваєтеся добре й не хочете сидіти вдома, обов’язково відвідайте центр нашого міста й разом з іншими людьми візьміть участь у відкритті святкової ялинки.

А тепер повернемося на кілька днів назад, а саме до того часу коли зелену лише привезли у місто Лева.

Також читайте:   Обережно, падають бурульки!!!

Сталося це ще 10 грудня й пригадую, що ще тоді багато людей розповідало про те як ялинка довго їхала по вулиці Городоцькій.

На цей раз її привезли з Дрогобицького району й висота складає близько 20-ти метрів.

Місту вона обійшлася у 116 тисяч гривень. Сюди входить не лише купівля дерева, а й транспортування, іграшки, охорона, монтаж й так далі.

Ігор Воробус на днях був у центрі міста, прогулювався Різдвяним ярмарком і само собою, що сходив подивитися на святкове дерево ще тоді, коли воно зовсім не було прикрашено.

Перше й основне, що виглядає ялинка досить таки непогано. Не так як у минулі роки, коли прийшов і люд навкруги говорив: «та вона якась крива».

Цього разу все набагато краще.

Побачимо як вона буде виглядати вбраною і з вогнями.

Ваш автор сьогодні планує відвідати захід з нагоди відкриття ялинки й при можливості спробую поділитися фотографією у соціальних мережах.

До речі, не забуваймо, що в ніч із 18 на 19 грудня по домівках ходить святий Миколай. Тому, не забудьте йому відчинити двері посеред ночі. Ваші малюки обов’язково ж писали йому листа з побажаннями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*