Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Бастіон”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Бастіон”. Анонс

Нові імена - Бастіон

У 10-ому турі чемпіонату Львівської області з футзалу на команду «Нові імена» очікує не легкий поєдинок проти команди – «Бастіон».

Чого слід очікувати від цього матчу, останні новини зі стану нашої команди та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як у минулому турі наша команда з розгромним рахунком поступилася клубу – «Галицька Здоба» (3-9-авт.) на цей раз на нас очікує не менш важкий поєдинок.

Фактично завтра для команди «Нові імена» вже починається перша ліга, адже майбутній суперник – «Бастіон» за тур до завершення першого кола змагань втратив усі шанси потрапити у так звану гранд-лігу й тепер цей клуб буде «варитися» у першій лізі.

На даний момент вони попереду нас на три залікові бали й думаю Радько й компанія будуть робити все можливе щоб виграти хоча б цю лігу.

Чого слід очікувати від цього поєдинку?

По-перше, те, що «Бастіон» -фаворит гри однозначно, але це не означає що ми так просто здамося перед цим суперником.

По-друге, багато гравців цієї команди їздить грати у футзал на Волинь й у неділю в обід гравці будуть втомлені.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. "Княжий ринок" із труднощами перемагає "Ураган-2-КФВ"

По-третє, «Нові імена» мають вийти на гру в значно кращому стані.

Після паузи мають повернутися у склад: Бутрин, Чабан та Цімерман. Вже краще себе почуває в ігровому плані – Нікітін, заліковує травму гомілкостопа – Николишин.

Єдина втрата – воротар Ігор Воробій, який після проблем зі здоров’ям ще поки навіть не тренується. Тому, його участь в іграх поки що під великим сумнівом.

Із початком змагань у першій лізі нашу команду має підсилити ще один кіпер, але його ім’я та прізвище ми назвемо трохи пізніше. Зробимо маленьку інтригу.

Повертаючись до гри з клубом «Бастіон» скажу, що минулого року на майданчику СК «Інтерспорт» ми грали з ними товариську гру й тоді було зафіксовано бойову нічию 6-6.

Як буде цього разу побачимо вже зовсім скоро, 22 січня, а саме коли розпочнеться гра у палац спорту «Галичина». Точний час – 13 годині 40 хвилин.

Запрошуємо вболівальників підтримати нашу команду. А вже опісля очікуйте на оперативні результати в групах нашої команди в соціальних мережах – Вконтакті та Фейсбук.

Вболіваємо за «Нові імена» разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*