Княжий Ринок лише в другому таймі зумів здолати Ураган-2-КФВ - Блог про Львів

Княжий Ринок лише в другому таймі зумів здолати Ураган-2-КФВ

Княжий Ринок впевнено перемагає

У третьому турі другої ліги України в гості до Княжого ринку приїхала друга команда івано-франківського Урагану, яка до цього зуміла, як і львівська команда, обіграти другу команду Енергії і ця гра фактично була за шість очок.

Перед тим як перейти до огляду матчу кілька слів про організацію гри. У порівнянні з прем’єрним матчем нашої команди проти вже згадуваної вище другої команди Енергії, цього разу на трибунах палацу спорту «Галичина» було набагато більше людей.

Це у котрий раз демонструє, що у Львові футзал люблять і вболівальники з радістю ходять на матчі.

Гра

Вона пройшла за повної переваги господарів паркету. Молоді футзалісти з Івано-Франківська сподобалися своєю організованістю.

Щоправда їх вистачило лише на один тайм, коли вони перш за все завдяки вдалим діям їхнього кіпера – Левандівського зуміли зберегти свої ворота на замку.

А у деяких моментах молоді «ураганівці» могли цілком відкрити рахунок в зустрічі, але досвідчений Стасюк що повернувся у склад був на висоті.

Щодо Княжого ринку, то у першій 20-ти хвилинці команда виглядала мляво. Так, моменти були (Лаба влучив у стійку, Москвін чудом не зумів переграти кіпера гостей), але бракувало в кінці завершального удару.

Все змінилося у другому таймі. Гравці нашої команди збільшили швидкості й досить швидко ігрову перевагу вдалося втілити в забитий м’яч. Це Назар Фурда чудово пробив у дев’ятку воріт команди-суперника.

Він же за шість хвилин завершує чудову атаку за участю Когута та Скрильова.

Також читайте:   Футзал. Студентська ліга. Курсанти 3:5 Палтафон (Останній поєдинок Воробуса на турнірі)

Гості намагаючись врятувати гру випускають п’ятого польового гравця, але окрім двох голів у свої ворота вони нічим не відзначилися.

В Княжого ринку забивали Назар Яцишин та Володимир Лаба.

4-0 – перемога команди зі Львова, яка дозволила впевнено займати друге місце в турнірній таблиці другої ліги.

Ось як прокоментували гру гравці Княжого ринку:

Назар Фурда

Спочатку недооцінили суперника. Але, далі зрозуміли, що простої гри не вийде. Так, як перший тайм завершився за рахунку 0-0, було ясно, що суперник не з слабих.

Після перерви та розмови з тренером потрібно було щось кардинально змінювати і ми перейшли на гру 2 в 2, що дало результат. На мою думку, немає хорошого порозуміння в четвірках, потрібен час для того щоб налагодити гру та зігратись.

Василь Скрильов

Почали гру дещо нервово, коли заспокоїлись, вдалось створити кілька небезпечних моментів, але бракувало вдалих завершальних дій і плюс добре у рамці діяв голкіпер Урагану. Перерва пішла нам на користь, Євген Москвін зумів підібрати правильні слова і вже на другий тайм ми вийшли більш агресивні і мобілізовані. І перше взяття воріт не заставило себе довго чекати. Назар Фурда прекрасним ударом відкрив рахунок, потім він же його подвоїв. Кінець зустрічі провели на досвіді, зумівши ще двічі забити франківцям.

Суперник склав хороше враження, хоч хлопці ще дуже молоді, вже зараз в них видно хороший потенціал і я думаю в них є майбутнє.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*