Що сталося з Воробусом? - Блог про Львів

Що сталося з Воробусом?

Воробус у лікарні

Сьогодні надворі, 13 січня 2017 року. Як же незвично друкувати ці слова, але я таки повертаюся після майже як 10-ти денної паузи.

Повертаюся з того місця, куди нікому не раджу потрапляти – із лікарні. Саме ця причина була основною чому на нашому ресурсі не з’являлися нові публікації.

Що саме сталося з вашим автором і які пригоди на мене очікували в лікарні розповім у найближчі дні, адже з собою ноутбука я не мав, з телефону друкувати було важко та й, якщо відверто, в ці дні мені було не до блогу.

Настільки все неочікувано відбувалося…

Що змінилося за ці десять днів?

– фактично як такого нічого, хіба що у Воробуса істотно похитнулося здоров’я й дякувати Богу не все так погано як здавалося на перший погляд;

– всі свята я був у лікарні й на Святу Вечерю також. Знаю, це для мене щось нове, але краще таки святкувати у сімейному колі;

– люди, які за мене переживали;

Мало народу знало, що автор блогу захворів, в інтернеті лише згодом я почав викладати фотографії в яких був натяк на те, що зі мною щось не так. Світлини я не викладав безпосередньо з лікарняного ліжка щоб згодом мені не набридали запитаннями.

Також читайте:   Бережіть людей в білих халатах, у них на Землі особлива місія - повертати людей до життя

Тим не менше, дякую всім людям, які в ці нелегкі часи були зі мною, провідували, телефонували, питалися чи я там ще живий.

– читачі блогу;

Першим запідозрив що щось не так наш читач – Ноторіус Біг. Він одразу ж почав писати, що зі мною, адже без Воробуса, як він сказав, блог не такий цікавий.

І хоч я казав нічого не афішувати, цей хлопчисько все рівно зайшов на блог і написав коментар, що зі мною не все добре й перебуваю в лікарні.

Також буквального вчора у популярній соціальній мережі прийшло повідомлення у приват, де людина запитувалася, а що ж сталося з Воробусом, що нема публікацій. Приємно, що люд читає, пам’ятає.

– познайомився з новими людьми;

Все-таки, що не кажіть, але від лікарні є й позитивні моменти. Там я познайомився з великою кількістю нових людей з якими у подальшому буду підтримувати контакти. Це як медичний персонал, так і просто хворі.

Одним словом, Ігор Воробус повертається. Ще день-два буду вдома відпочивати, а вже з початку наступного тижня буду вмикатися на повну.

Є ж стільки нерозкритих тем, подій, на яких варто побувати й при можливості.

Ваш, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. zubra 13.01.2017 пише:

    А що це за хвороба можеш написати ? Чи це секрет

  2. Razan 13.01.2017 пише:

    закадрив якусь мед-сестричку? Чи голубки то єдині дівчатка?:)

  3. arhivarius 13.01.2017 пише:

    Воробусе, я тобі телефонував, а ти не спромігся мені відповісти. Поглянь на свої вхідні. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*