Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:1 “Спільнота” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:1 “Спільнота”

Крупчук забиває

У завершальному, 5-ому турі чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги Львова на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти клубу «Спільнота».

Фактично ця гра вже нічого не вирішувала, адже ще за тур до завершення чемпіонату було відомо, що наша команда вище та нижче третього місця не опуститься, а суперник вже давно забронював за собою четверте місце в турнірній таблиці.

Єдине, що вони хотіли, так це вперше перемогти в чемпіонаті, адже в цьому сезоні «Спільнота» ще не перемагала.

Ми ж окрім тренувальної гри напередодні відкритого кубка Львівщини хотіли не зіпсувати собі переможний настрій і в черговий раз перемогти.

Тим більше, що «Спільнота» влітку нас двічі обіграла. Чому не було зробити так само?

В цій грі «Нові імена» недорахувалися по різним причинам багатьох футзалістів. Цімерман, Михайлишин, Ковалик не могли прийняти участі в грі.

Решта ж були у складі.

Суперник також зібрав на гру фактично бойовий склад, тому прохідного матчу аж ніяк не прогнозувалося.

Розпочали «Нові імена» невдало. Вже у дебюті помилкою в захисті скористався гравець «Спільноти» – Кунтий. Степан сильно пробив, воротар – Воробій на удар зреагував, але замість того, щоб його відбити в поле взяв і закинув собі «шкіряного» за шию.

і відігруватися не так то просто.

Та, як показав цей чемпіонат, якраз проявляти характер команда вміє. Гравці почали раз за разом турбувати кіпера «Спільноти» й гол не забарився.

Також читайте:   Ситуація із квитками на гру Карпати - Сент-Патрікс Атлетікс

Це менеджер клубу «Нові імена» – Крупчук вдало пробив у кут після передачі Володимира Чабана. Взагалі варто сказати, шо капітан вчора був одним із кращих на майданчику й провів дуже хороший матч.

Після 1-1 на деякий час ігрову ініціативу перехопили гравці команди-суперника. І як не згадати стару хворобу – останніх хвилин. Знову в кінці першого тайму «Нові імена» ледве не пропустили. Але, цього разу огрішності в захисті виправив Воробій.

Саме за нічийного рахунку команди й пішли на перерву.

А після неї гра, як і в першому колі змагань, тривала до голу. У «Нових імен» чудові нагоди відзначитися мали Володимир Великий, Сергій Нікітін, Тарас Николишин. У суперника моменти були в Кунтого, Шпири та Ланька.

Та, все ж таки, першою вдалося забити нашій команді. Воротар «Спільноти» – Мостинець почав підключатися до атак, в одному з моментів помилився чим скористався Тарас Николишин, який відправив «шкіряного» у незахищені ворота.

Останні хвилини суперник грав з п’ятим польовим гравцем, але ми зуміли вистояти під цим натиском.

«Нові імена» перемагають з рахунком 2-1 і на хорошій ноті завершують зимовий чемпіонат.
Футзал. Перша ліга. Нові імена 2-1 (1-1) Спільнота

Голи: Крупчук, Николишин.

Склад: Воробій – Крупчук, Николишин, Ільків, Бутрин, В. Великий. О. Великий, Чабан, Гультяєв, Нікітін

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*