Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Спільнота”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” – “Спільнота”. Анонс

Нові імена - Спільнота

Субота, вихідний день, а це означає, що ще принаймні сьогодні та завтра ми можемо відпочивати, адже вже в понеділок треба буде йти на роботу.

Воробус був би не Воробус якби не порадував наших читачів черговими публікаціями.

І перше про що ми будемо говорити, так це про майбутній матч команди за яку виступає ваш автор – «Нові імена».

Завтра, 19 лютого на наш колектив очікує завершальний поєдинок у зимовому сезоні 2016/2017 років в об’єднаній лізі аматорського футзалу Львівщини.

Хто буде нашим суперником, чого слід очікувати від цієї гри, останні новини зі стану команд та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що суперником «Нових імен» буде клуб – «Спільнота», який бути відвертим цього сезону розчарував.

За 13-ть зіграних матчів клуб не зумів здобути жодної перемоги і це срібний призер літньої ліги. Так, в їх активі є зараз 8 очок, але перемоги тут суто технічні над клубами: «Максимус» та «Інкогніто».

Ще дві гри «Спільнота» зіграла внічию з «Галіо-Статусом» та «Бастіоном».

Хоча, якщо так глянути по складу можна сказати, що кістяк фактично зберігся. Ланько, Шпира, Кунтий, Власенко – це самі ті люди на яких базується гра цієї команди.

Також читайте:   VBET Екстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Сокіл» – 2:0 + ВІДЕО

У першому колі змагань «Нові імена» перемогли «Спільноту» із рахунком 2-1. Тоді, пригадую, була бойова гра. І саме нам вдалося забити переможний гол.

Як буде цього разу?

Майбутній матч – це чергова можливість потренуватися перед важливими матчами, а ним, безперечно, буде матч відкритого кубка Львівщини з футзалу проти клубу «Статус», що відбудеться у понеділок.

Які останні новини зі стану команди?

Перш за все, клуб перебуває в хорошому настрої, адже на тижні вдалося перемогти у двох товариських матчах команду першої ліги Києва – «Parimatch».

Травмованих у команді нема, лише під питанням завтра участь в грі воротаря – Тараса Михайлишина.

Чого слід очікувати від гри?

Думаю, що «Спільнота» не захоче програвати другий раз нашій команді й захоче здобути свою першу перемогу в цьому чемпіонаті. Тому, легким матч аж ніяк не буде.

Як буде насправді, час покаже, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео поєдинку першого кола між майбутніми суперниками:

Матч «Нові імена» – «Спільнота» відбудеться в залі «СКА». Початок о 18 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*