Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 0:4 Бастіон (відео) - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 0:4 Бастіон (відео)

Нові імена - Бастіон

У третьому турі першої ліги футзалу Львова на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти лідера чемпіонату – клубу «Бастіон».

В анонсі багато говорилося про те, що ця гра буде останнім нашим шансом зачепитися за друге місце в турнірній таблиці.

Проте, як показав матч, боротьби вчора аж ніяк не вийшло. Суперник грав добре й заслужено переміг, повністю нас перегравши.

Можливо в цій грі нам не вистачало ряду ключових гравців: Тарас Николишин напередодні гри захворів, Чабан та Цімерман були також відсутніми, а Сергій Нікітін приєднався до команди лише в другому таймі.

Розпочався матч із атак суперника.

Гравці «Бастіона» одразу ж закрили нас на своїй половині поля й почали як з кулемету стріляти по воротах. До пори, до часу, «Нові імена» рятував Ігор Воробій, але і він був безсилим, коли чудовий по красі удар вдався ще одному Ігорю, але вже Кудінову.

Після голу ситуація на майданчику не змінилася. Ми і на далі переважно захищалися, знову «Бастіон» стріляв по воротах, але й з такої гри шанси вирівняти гру були.

При рахунку 0-1 двічі сам-на-сам виходив Олесь Великий, але жодного разу переграти воротаря «Бастіону» – Русецького він так і не зумів. Пора би вже такі моменти навчитися використовувати.

Також читайте:   Воробус проти Янча: результати жеребкування Кубка Львова-2015

Логічно, що через декілька хвилин спрацювало старе футбольне правило – не забиваєш ти – заб’ють тобі.

При обороні власних воріт відбулася обрізка, чимось схожа у матчі з клубом «Альтернатива» і це вже 0-2.

Воробія змінив у воротах Михайлишин, але й він у цій грі не зумів залишитися «сухим». І це при тому, що Тарас, особливо в другому таймі неодноразово рятував команду від голу й видав хороший поєдинок.

Взагалі якщо бути відвертим, то у другій 20-ти хвилинці «Бастіон» вже відверто догравав, а «Нові імена» пробували відігратися, але нічого путнього з цього не вийшло.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу суперника з рахунком 4-0, а це означає, що саме ця команда стала переможцем регулярного чемпіонату першої ліги, а «Нові імена» вище третього місця не стрибнуть.

Завдання на сезон мінімум виконано.

І тому, остання гра чемпіонату проти клубу «Спільнота» буде суто тренувальною. Зараз всі сили буде зосереджено на матчах відкритого кубка Львівщини, де після стартової поразки пора набирати очки в групі.

Футзал. Перша ліга. Бастіон 4-0 (3-0) Нові імена

Склад: Воробій (Михайлишин), Ковалик, Гультяєв, Нікітін, Крупчук, Ільків, Бутрин, О. Великий, В. Великий.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*