Про Uber, наживо в Instagram та стрітення

Пожежник - Воробус

Всім привіт, це знову з вами я.

І знову напружений день в Ігоря Воробуса. Якщо більшість людей відпочиває на вихідних, то у вашого автора, як завжди, є багато справ.

Цього разу вони пов’язані були з ветеранським турніром (40+) з футзалу, який проходив у нашому місті.

Хто ж як не ваш автор мав поїхати туди й ознайомити читачів всієї України з його перебігом.

Якщо чесно, то не думав що буде так цікаво. Познайомився з новими людьми, деякі з них легендарні футзалісти України, які неодноразово представляли нашу країну на міжнародних змаганнях.

Окрім флеш-інтерв’ю, само собою, що зробив собі фото напам’ять. Колись буду старшим дядьком все це пригадаю.

А ще в день суботи:

– спробував себе у ролі рятувальника пожежної частини. Хороші друзі в цьому посприяли й незабаром також про це напишу. Скажу лише, що не знав у місті Лева є такі чудові будинки та скульптури;

– випробував нове таксі під назвою – «uber»;

Перші враження – досить таки непогано. Правда невідомо чи воно приживеться в Україні. Конкуренція тут ще та. І про свою подорож ним також постараюся написати вже зовсім скоро.

Також читайте:   Усі слова колись були чиїмись...

– стрітення в інший день;

Як ви, мабуть, здогадалися, мова іде про сьогоднішню погоду. В черговий раз казав і буду казати, що вона зараз якась дивна. Ще вчора надворі було +10, а сьогодні вже -2, падає сніг, а за мить вже світить сонце.

Добре що взяв з собою теплий одяг. В іншому разі був би замерз.

– наживо instagram;

Зайшов чисто випадково в цю мережу для фотографій, аж дивлюся а хороша подруга веде онлайн-трансляцію з дян народження. Як же вони мене повеселили. Колись таке щось подібне також спробую зробити.

Завтра неділя й нарешті спробую поспати. Роботи нема, футзалу також, погода не дуже то сприятлива для прогулянок. Хоча, прогулятися би вартувало, а можливо й пробігтися.

Наступить тепло – планую купити собі велосипед. Буду собі їздити. Давно хотів це зробити, але все ніяк руки до цього не доходять.

А поки що Ігор Воробус вмикає собі музику, на даний час це пісня гурту «Океан Ельзи» – «Хтось в небо летить» залишає її у фоні й лягає спати.

Буде новий день, нові ідеї, нові враження.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*