У Львові стартує ветеранський турнір (40+) - Блог про Львів

У Львові стартує ветеранський турнір (40+)

Турнір

Вже завтра у залі «СКА» стартує другий етап чемпіонату України з футзалу серед ветеранів (40+).

Ця подія обіцяє стати головною у місті Львові на цих вихідних, адже до нас завітають легендарні гравці.

Матчі будуть потім, а поки що враження учасників напередодні.

Едуард Босенко «АРПІ» (Донецьк)

Перший етап та завдання:

Етап в Сумах зіграли не так якби цього хотілося, а все через погану гру в обороні. Будемо сподіватися що вже цієї п’ятниці-суботи все буде по-іншому.

У Львові ставимо максимальні завдання, а саме здобути максимум очок в чотирьох матчах.

Фаворити:

Беззаперечним фаворитом змагань є клуб «Чорне Море», де зібрано багато відомих футзалістів.

Організація:

Рівень підвищується, але повільно. Пора піднімати статус чемпіонату, а то в Сумах все було добре, поки не розпочався чемпіонат серед лучників. Відповідно, й футзалістів «засунули» в інший зал.

На майбутнє, таке потрібно планувати заздалегідь.

Плюс пора вводити чистий час і можливо ввести обмеження по майстрам спорту в заявці від однієї команди. Я б запропонував не більше 4.

Плюс якщо чемпіонат 40+, а людині 45, то обмеження на нього не поширюється.

Побажання:

Учасникам змагань обійтися без травм, а вболівальникам приходити на матчі, адже ми граємо саме для вас.

Євген Москвін «Володимирівка»

Перший етап та завдання:

В Сумах зіграли на четвірочку, адже із 4-ох чотирьох зіграних поєдинків зуміли перемогти у трьох. На жаль, поступилися одному з конкурентів за чемпіонство клубу – «Чорне Море».

Завдання як на львівський етап, так і на чемпіонат загалом – стати чемпіоном.

Фаворити:

«Чорне Море» та «АРПІ», також не варто списувати з рахунків «ТВД». Останні грають, до слова, вдома.

Організація:

Якщо чесно, то мене більше болить голова як ми будемо грати на львівському етапі, а не те, що з організацією. Хоча, й до неї у мене особливих претензій нема. Звісно, що хотілося би зіграти в кращому залі Львова, але через його зайнятість ми цього зробити не можемо.

Так вирішили організатори, тому всі в однакових умовах.

Також хочеться подякувати п. Королю за те, що в такий складний час зумів організувати цей чемпіонат.

Побажання:

Хочеться щоб у Львові дійсно відбулося свято футзалу. Учасники були задоволені, відбулася безкомпромісна боротьба й переміг сильніший.

Грушанський Сергій ФК “Южноукраїнськ”

На жаль в Суми не приїхали всі найсильніші наші футболісти. Тому і виступили ми не дуже. Зате у Львові всі в зборі. Вже завтра ми дамо бій Чорному морю!

Максим Павленко «Чорне Море» (Одеса)

Тур у Львові:

З нетерпінням очікуємо на матчі другого етапу чемпіонату України серед ветеранів (40+).

Фаворити:

На мою думку, боротьба за нагороди цього року буде між командами: «Чорне Море», «АРПІ», «Володимирівка», «ТВД» та «U-40», які мають перевагу перед іншими командами за рахунок більш високої кваліфікації гравців.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" - "Максимус". Анонс

Організація:

Чемпіонат організований на високому рівні. Матчі транслюються в інтернеті, перебіг подій висвітлюється на багатьох сайтах.

Побажання:

Бажаю, щоб усі ветерани футзалу приїхали та поїхали зі Львова здоровими, а також отримали задоволення від спілкування з колегами та безпосередньо від гри.

Валентин Бондар «Ю-40» (Южноукраїнськ)

Перший етап та завдання:

У нас дуже амбіційний президент, який ставить завдання бути якомога вище в турнірній таблиці. Завдання – потрапити в четвірку сильніших команд.

Звичайно дещо «змазаним» вийшов етап в Сумах, де «Ю-40» за великої територіальної переваги поступився «ТВД». За те, сподобався матч з «АРПІ».

Окремо хотів би згадати матч з «Чорне Море». Розумію, що одесити –фаворити, але ключовою в цій грі була помилка рефері. Не люблю коментувати дії людей в чорному та організаторам в цьому плані треба більше працювати.

Фаворити:

Беззаперечним фаворитом є «Чорне море». У цій команді зібрані як колишні, так і діючі футзалісти. Проте, й інші колективи можуть піднести сюрприз. Взагалі скажу, що формат цього чемпіонату цікавий тим, що кожна з чотирьох команд, яка боротиметься за медалі першості може виграти змагання.

Організація:

Загалом непогано, добре що є такий чемпіонат куди приїздить багато друзів по футзалу й не лише. Плюсом є трансляції в Інтернеті й висвітлення в ЗМІ. Хоча, останнім порадив би більше звертати увагу на ці змагання, адже на (40+) грає багато легенд вітчизняного футзалу.

А до мінусів додав би те, що хотілося би грати в кращих залах.

Побажання:

Хочу побачити на львівському етапі багатьох зірок українського футзалу. З року в рік щоб чемпіонат ставав все цікавішим та цікавішим, а організатори робили все можливе для ще більшої популяризації цих змагань.

Леонід Маковський «ТВД» (Львів)

Перший етап та завдання на другий етап:

Першим етапом були би задоволені, якби взяли максимум очок. А так в останній грі поступилися й тепер ставимо максимальні завдання на другому етапі.

На домашньому етапі будемо старатися потрапити як мінімум в четвірку команд, яка згодом розіграє нагороди першості в Одесі.

Фаворити:

На мою думку, основними претендентами на перемогу в чемпіонаті є «Чорне Море» та «АРПІ». Не варто також списувати «Володимирівку», яка також виступає досить таки непогано.

Організація:

По організації питань нема, все організовано чудово. Єдине щоб хотілося, щоб було більше ігор, а також щоб ЗМІ більше висвітлювали цю подію.

Побажання:

Бажаю хорошої гри всім командам, а вболівальникам приходити підтримати львівський футзальний клуб «ТВД».

Автор статті: Прес-служба АФЛУ.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*