Яким видався футзальний сезон для Ігоря Воробуса - Блог про Львів

Яким видався футзальний сезон для Ігоря Воробуса

Сезон завершено

Завершився черговий, на цей раз зимовий сезон з футзалу для команди «Нові імена». Як не крути, а видався він таки для нас успішним.

Після досить невдалого літа, на цей раз вдалося здобути бронзові нагороди першості серед команд першої ліги. І лише за різницею забитих та пропущених м’ячів не вдалося взяти срібло.

Взагалі скажу, що чемпіонат був цікавим. Перший етап – матчі з всіма грандами львівського футзалу включно, а от другий етап, так звана перша ліга – це десь наш рівень.

Хоча, не така вже прірва є зараз між гранд-лігою та першим дивізіоном. Підсумки сезону, звісно, що проведе наш менеджер, а я спробую проаналізувати матчі з власної точки зору. Також згадаю себе.

У першу чергу хочу сказати, що сезоном задоволений. Враховуючи скільки я пропустив влітку, цей чемпіонат був для мене одним із кращих. Готуватися до нього почав ще по завершенні літньої ліги, багато тренувався й це потім дало свої плоди.

Травми мене фактично не переслідували аж до Нового року.

А після нього думав що взагалі завершу з футболом. Лікарі виявили у мене проблеми з серцем, кілька днів лежав у реанімації. Проте, найгірші прогнози медиків не підтвердилися і я пропустив лише один матч з клубом «Галицька Здоба».

Звісно, що після лікарняних буднів вже грав не так добре як до них, але все ж велике бажання завершити сезон було.

Тепер по матчах.

Фуджікура – Нові імена

Прем’єрний матч в новому чемпіонаті, було навіть хвилювання. Вигравали 1-0, потім вважаю, що допустився двох помилок і ми програли.

Нові імена – Максимус

Тут перемогли на класі. Стояв у воротах вже більш впевнено й фактично в цій грі наша команда шансів супернику не дала.

Імперія – Нові імена

Цього матчу ніколи не забуду, адже те, що вперше грав в залі Червонограду – це одне, а от те, як ми добиралися туди – це інше. Приїхали на гру й зразу в бій.

Програли по ділу.

Меркурій – Нові імена

Один із кращих поєдинків сезону. Цілий тиждень переглядав матчі за участю Меркурія й, особливий акцент робив на гру Максима Козирєва. На нього налаштувався відповідно, багато відбив, зіграли внічию, плюс перша гра в палаці спорту «Галичина» куди прийшло багато моїх друзів та родичів.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» «АВ Метал Груп». Прогнози на матч-відповідь Кубка України

Нові імена – Інкогніто

Впевнена перемога нашої команди. Вийшов в кінці гри, адже було прийнято рішення зіграти іншому воротарю.

Нові імена – ЛЮ-Верест

Ще одна гра з грандом львівського футзалу. Перший тайм ми провалили, а от в другому зіграли значно краще. Хоча й суперник розслабився. Якраз у другій 20-ти хвилинці вийшов на паркет і зіграв досить таки непогано.

Галіо-Статус – Нові імена

Поєдинок, де я досі вважаю ми могли брати очки. Проте, через різні обставини цього зробити не вдалося. А потім якраз одного пункту забракло щоб здобути срібні нагороди.

Спільнота – Нові імена

Після матчі з Меркурієм один із кращих моїх матчів в чемпіонаті. Так вийшло, що саме для цієї команди став таким собі злим генієм. Перемогли у боротьбі.

Галицька Здоба – Нові імена

Найбільша поразка в чемпіонаті, але враховуючи те, що ми вигравали після першого тайму, то можна зробити висновок, що зачепитися за результат могли. Не знаю навіть що потім сталося.

Нові імена – Бастіон

Після лікарні вихід на майданчик не планувався, але так склалися обставини, що прийшлося виходити і одразу ж допустився ляпу, коли Кудінов забив майже з центру. Прокинувся лише в 2 таймі. Програли мінімально, але шансів на нічию відверто не було.

Нові імена – Фуджікура

Матч, який ми виграли на морально-вольових. Ваш автор зіграв нормально перший тайм, а потім «поплив» й справедливо змінився.

Максимус – Нові імена

Як і в першому колі – перемога на класі.

Нові імена – Бастіон

На класі, але вже наша поразка. З такими суперниками ми поки що ще не можемо конкурувати.

Нові імена – Спільнота

Як і у першому колі, хороша гра, яка тривала до голу. І знову ж таки, вважаю, хороший матч від вашого автора. Перший гол звичайно треба було відбивати, а от далі зібрався.

Фактично з чемпіонатом завершено. Чекаємо нагородження….

Також хочеться відпочити…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 22.02.2017 пише:

    Замахав Воробусе, ти вже всіх своїм футзалом. Пора переходити на якісь інші більш актуальні теми,а то майже всі публікації про футзал – надоїв вже.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*