Футзал. Кубок Надії. “Нові імена” 7:4 “Гранд-Галичина” - Блог про Львів

Футзал. Кубок Надії. “Нові імена” 7:4 “Гранд-Галичина”

Нові імена у півфіналі

Продовжуються змагання на відкритому кубку Львівщини з футзалу.

Вчора на команду «Нові імена» очікував чвертьфінальний поєдинок вже у рамках кубка Надії.

Це турнір для так званих невдах, які зайняли треті-четверті місця у своїх групах.

Суперником нашої команди на стадії 1/4 фіналу стала команда «Гранд-Галичина», яка у трьох попередніх матчах зуміла здобути одну перемогу. Ще двічі підопічні Піха поступилися.

В анонсі до цієї гри багато говорив про те, що Великий Дорошів, а саме з цього населеного пункту і є ця команда, добре грає з п’ятим польовим гравцем.

Ця тактика допоможе їм згодом повернути інтригу, а поки що розпочався матч для «Нових імен» краще не придумаєш.

Завдяки голам Андрія Великого, Дмитра Нітарського та Тараса Николишина ми повели в рахунку й нічого не говорило про те, що в цій зустрічі може щось змінитися.

Так, до сирени на перерву суперник зумів один гол відквивати, але одразу ж після відпочинку той же Тарас Николишин знову довів рахунок в зустрічі до трьох м’ячів на нашу користь.

Те, що відбувалося згодом іншими словами як трилером не назвеш.

Намагачись врятувати становище «Гранд-Галичина» переходить на гру в п’ять польових і досить швидко зуміла відіграти два м’ячі. А після того, як їхній кіпер – Вороновський ще й за мить влучає у штангу у повітрі дійсно запахло смаленим.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія без проблем перемагає Ураган

Великий Дорошів і на далі атакував з п’ятим польовим і на цьому зловив їх кіпер – Воробій. Ігор взявши м’яч в руки зряче пробив і після його удару м’яч залетів у пусті ворота.

5-3 і хвилина до завершення гри. Та, і це ще не все.

Тільки гравці суперника розвели м’яч з середини поля як їхній воротар скорочує рахунок до мінімуму.

А ще за декілька секунд м’яч на думку гравців «Гранд-Галичини» влучає в руку нашому гравцю. Судя пенальті не дав після чого на майданчику почалася штовханина.

Причина – гравець Дорошева вдарив рефері поєдинку.

Як наслідок, суперник залишився в меншості чим вдало скористалися гравці «Нових імен», які відправили ще два голи у ворота «Гранд-Галичини».

Важка перемога нашої команди з рахунком 7-4 і саме ця звитяга дозволила пройти у півфінал змагань під назвою – «Кубок Надії». Суперником Крупчука і компанії на цій стадії змагань стане переможець пари «Електрон» – «Географ-ЛНУ».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*