Футзал. Кубок Надії. “Нові імена” – “Географ-ЛНУ”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Кубок Надії. “Нові імена” – “Географ-ЛНУ”. Анонс

Нові імена - Географ-ЛНУ

Продовжуються змагання на відкритому кубку Львівщини з футзалу й вже найближчого понеділка на команду «Нові імена» очікує півфінальний поєдинок кубка Надії.

Хто буде нашим суперником у цій грі, чого слід очікувати, останні новини зі стану нашої команди та не лише читайте далі.

Розпочну свою розповідь із офіційної інформації. Отже, як стало відомо, півфінальний матч кубка Надії між командами «Нові імена» – «Географ-ЛНУ» відбудеться в понеділок, 20 березня.

Місце – палац спорту «Галичина». Початок о 21 годині 50 хвилин.

Які останні новини зі стану нашої команди?

У вівторок «Нові імена» потренувалися у СК «Інтерспорт». За винятком Володимира Крупчука (отримав незначне пошкодження), всі здорові й рвуться в бій.

На кону черговий трофей до фінального матчу за який треба ще дійти. Завдання у нас максимальні й будемо сподіватися що їх вдасться виконати.

Єдине що турбує, так це відсутність ігрової практики. Все-таки, ще раніше «Нові імена» зіграли свій чвертьфінал і вже більше тижня відпочивають.

Що відомо про суперника?

Також читайте:   Чому Воробус здав позиції у футболі?

Команда «Географ-ЛНУ» складається із студентів географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Президент команди – Андрій Манько.

У розмові з вашим автором цей чоловік зізнався, що давно хотів зіграти проти нашої команди. Саме організованість та згуртованість, на його думку, допомогла його команді зайти так далеко в цьому турнірі.

На кубку Львівщини «Географ-ЛНУ» виступали в групі «В», де за підсумками трьох матчів вдалося здобути одну перемогу над хорошим суперником – «Галицькою Здобою-2». Решту ж поєдинків команда Андрія Манька програла.

Також уваги заслуговує їхній чвертьфінальний матч проти команди «Електрон». Якщо чесно, то думав що перемогу здобуде команда «електрону», але бійцівські якості та організованість дозволила саме «географам» здобути цю «вікторію».

Серед гравців у складі нашого майбутнього суперника варто виділити воротаря – Михальця, капітана клубу – Недзельського, а також: Бахарєва та Джигринюка.

З нетерпінням очікуємо на цей матч і запрошуємо всіх вболівальників підтримати нашу команду на шляху до виходу у фінал турніру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*