Футзал. Кубок Надії. “Нові імена” перемагають “Географ-ЛНУ” та виходять у фінал - Блог про Львів

Футзал. Кубок Надії. “Нові імена” перемагають “Географ-ЛНУ” та виходять у фінал

Нові імена у фіналі

Вчора у палаці спорту «Галичина» відбувся перший півфінальний поєдинок у якому команда за яку грає ваш покірний автор – «Нові імена» зустрічалася з клубом «Географ-ЛНУ».

Як завершилася ця гра, хто пройшов у фінал та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як ми завершили виступи в кубку Львівщини всі зусиллля тепер кинуто на здобуття трофею під назвою кубок Надії.

На стадії 1/4 фіналу було обіграно команду «Гранд-Галичина», а от вже у півфіналі на «Нові імена» очікував матч проти «Географ-ЛНУ».

З обережністю підходили до цієї гри, адже в груповому турнірі ця команда зуміла обіграти не кого-небудь, а «Галицьку Здобу-2», яка хоч і виступає експериментальним складом, але все рівно вважається фаворитом даних змагань.

Всі моментів в грі описувати не буду, а зосереджуся на цікавинках.

Гра «Нових імен»

Нарешті ми навчилися вигравати на класі. Бувало колись, що не могли довго зламати оборону суперника. У матчі ж з «Географ-ЛНУ» у першу чергу завдяки індивідуальним діям вдалося забити кілька голів.

Гра «Географ-ЛНУ»

Чимось особливим суперник не вразив. Помітно було, що гравці цієї команди переживали, бажання то було, а от у тактичному плані треба ще працювати й працювати.

Також читайте:   "Динамо" покидає Україну, клоун інфантіно та доля УПЛ (відео)

Тим не менше, сподобалося їхнє відношення до суперника. Після гри підійшли, побажали успіху у фіналі.

Гол на останніх хвилинах першого тайму

Вже у черговий раз «Нові імена» пропустили на останніх секундах першої 20-ти хвилинки. Це вже так ніби пороблено. Договорюємося зіграти вдало, згуртовано і потім собі привозимо гол. Можливо десь я невдало кинув вперед, десь недограли захисники.

Та й, якщо бути відвертим, то й попав у ворота гравець «географів» будь здоров.

Гра Ігоря Воробуса

Вчора помітно нервував, особливо у першому таймі. І ніби вже займаюся частіше, ходив на тренування з «ЛЮ-Верест», «Княжим ринком», але все рівно чомусь нервую.

В другому таймі почув вже себе впевненіше. Плюс в середині першої 20-ти хвилинки здер собі коліно. Думаю нічого серйозного, тому на фінал маю бути готовим.

Очікування від фіналу

Це, мабуть, буде головний матч нашої команди у сезоні що минув. Медалі першої ліги здобути вдалося, але пасувало би ще й виграти кубок Надії.

Нашим суперником на цій стадії змагань буде переможець пари: «Альтернатива» – «Галицька Здоба-2».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*