Підсумки публікацій на блозі Воробуса у березні 2017 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у березні 2017 року

Березень-2017

Дуже швидко минув черговий місяць. Не встиг він як слід розпочатися, як завершується.

Як ви, мабуть, здогадалися, настав час підвести підсумки публікацій на блозі, що зараз читаєте.

Що вдалося зробити, що навпаки ні, чого слід очікувати в місяці квітні та багато іншого читайте далі.

Спершу про підсумки.

Отже, місяць березень був цікавим тим, що вашому автору вдалося зробити, увага, три вилазки в гори. Давненько не піднімався на вершини коли лежить сніг і холодно, але саме після цих сходжень зрозумів, що це таки круто.

Вдалося побувати на вершинах: Пікуй, Парашка і вперше на Хом’яку та Синяку. За останню подорож щоправда ще не повністю все розписав як має бути, але це лише питання часу.

Якщо буде все добре, то можливо ще до свята Великодня вдасться з’їздити на ще одну гору. Яку саме? Нехай це буде маленьким секретом.

У місяці березні почав знову кулінарити. Погодився на пропозицію подруги та по-сумісництву читачки нашого блогу – Арвеніти прийти до неї додому й спільно приготувати деруни.

Вийшло непогано. Домовилися, що якщо буде все добре, то приготуємо ще щось і обов’язково розповім про все це діло на сторінках блогу про Львів.

Також читайте:   Як вибрати джерело безперебійного живлення для комп'ютера

Спортивні змагання для Воробуса також продовжуються. Після вильоту з кубка Львівщини, команда за яку граю – «Нові імена» продовжила свої змагання у кубку Надії, де вдалося дійти до фіналу.

Мені навіть вдалося забити чудо-гол. Вже у понеділок фінал й будемо сподіватися, що вдасться здобути черговий трофей до своєї колекції.

Радує також те, що, незважаючи на всі проблеми зі здоров’ям, вдається залишатися на плаву. Скажу чесно, не все після лікарні поки що добре якби цього хотілося.

Чого слід очікувати в місяці квітні?

Перш за все вашому автору виповниться не багато, не мало, а 30-ть років. Багато хто каже, що це ювілей, треба все офіційно святкувати. На що відповім, що нічого подібного. День народження для мене вже давно не свято.

Як можна радіти, коли ти стаєш ще на рік молодшим?

А ще християни будуть відзначати свято Великодня. Буде вже традиційна толока… Весело як не крути.

Яким би не був зайнятим, але буду намагатися робити все можливе щоб писати у цей блог цікаві публікації. Ще стільки є цікавих тем.

Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*