Про втому, ювілей та друзів - Блог про Львів

Про втому, ювілей та друзів

Блогер

Черговий день завершився…

Останні місяці для вашого автора так швидко минають, що інколи собі думаю, а що ж буде далі. Тим не менше, коли є чим зайнятися, то й дурні думки з голови вилітають.

Думав сьогодні написати про дві цікаві теми, навіть зібрав багато інформації по них, але схоже на те, що це вже буде завтра.

Зараз же буде чергова порція роздумів.

Розпочнемо із буденності.

Робота

Щось вона мені останнім часом так набридла, що напевно таки прийдеться щось змінювати. Банально нічого не встигаю, кожен щось від тебе вимагає і лише дивуєшся чому люди тебе не розуміють.

Робиш одне, приходиш додому – робиш інше і так фактично кожного дня. Тим не менше, якби не робота, то багато чого б собі не міг дозволити. Банально навіть привітати друзів з днем народження.

А ще купив собі нові джинси в Інтернет-магазині одягу bq-concept.com.ua, щоб ходити в них на роботу і не тільки.

Здоров’я

На початку року воно істотно похитнулося. Зрозумів, що від багато чого треба відмовитися. У першу чергу від міцних алкогольних напоїв та цигарок. Воробус не п’є, не курить і вам не радить.

Також ще більше почав займатися спортом. Бігаю не лише у футбол, а ходжу на турнік, віджимаюся, багато рухаюся й варто сказати, що почуваюся значно краще.

Також читайте:   Голосування за найкращу панораму Львова

Дасть Бог, доживу до літа, то спробую частіше їздити в Карпати, адже саме чисте карпатське повітря лікує як ніщо інше. Можливо вдасться зганяти на море.

30-ть років

Вже незабаром вони наступлять. Чесно, аж боюся. З роками розумієш, що молодшим ти не станеш. У дитинство повернутися вже не можна, а от старіти – це….

Тому, зрозумів, що треба цінувати кожну хвилину життя. От зробив ти щось в цей день – вже собі можна поставити плюс. Воробус живе сьогоднішнім днем і ніколи не планує на рік вперед жодних подій.

Друзі та знайомі

Такий світ, що з роками вони або з’являються нові або ж зникають старі. Колись напишу цілий пост про те, як люди одружуються, виходять заміж і просто-напросто забувають за людей з якими колись товаришували.

Тим не менше, живу за принципом – хто захоче, той тебе згадає. Не люблю людей, які ображаються за дрібниці.

Вихідні

Не буду лукавити, коли скажу, що планую знову кудись вибратися. Синоптики знову передають снігопади, а, отже, має бути дуже й дуже весело у плані екстриму.

Радий, що нарешті почав вилазити із глибокої психологічної ями.

Ваш, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*