Стояв Воробус і слухав весну - Блог про Львів

Стояв Воробус і слухав весну

Воробік

Вихідний посеред робочого тижня завжди радує. Свого роду перезавантаження наступило для людей.

Ну, прямо таки як у фільмі «Матриця». Давненько його не дивився.

Як наші читачі, мабуть, здогадалися, Ігоря Воробуса знову пробило на філософію. Щось часто на мене подібне находить.

Відпочинок

Якось незвично посеред тижня відпочивати. Прокинувся зранку вже традиційно о 8 годині й не можу спати. Чого б це? Звик організм вставати на роботу.

Прокинувся, встав на ноги й думаю що треба таки ще спати, але ж не хочеться…

А в такий звичайний день би ще дрихнув і дрихнув…

8 березня та вітання жінкам

Ходить багато розмов на тему того, що свято себе вже вичерпало, все тягнеться ще радянських часів й потрібно щось змінювати. Навіть Верховна Рада у найближчий час хоче відмінити святкування 8 березня.

Особисто ж Воробус з самого ранку всіх кого потрібно привітав з цим святом. Мені не важко й жінкам приємно. Все-таки, без них би було скучно на цьому світі. Чоловіки би або спилися або ж один одного повбивали.

Погода

Як же вона мені набридла. Вже з ночі почав розуміти, що погода істотно буде мінятися. Почала сильно боліти голова, а зараз хочу спати. Глянув на прогноз погорди й по ньому помітно, що автор не помилився.

Також читайте:   Про поїздку у Відень, нові виклики та львівську погоду

У найближчі дні надворі істотно похолодає й шапки таки прийдеться діставати.

Футзал

Сьогодні на мою команду «Нові імена» очікує чвертьфінальний поєдинок у рамках кубка Надії. Суперник не простий – Гранд-Галичина.

Воно то так, але і ми також здаватися так просто не будемо. Не знаю як там хто, а про себе скажу, що до гри готовий добре, нарешті відпочив від футзальних баталій й спрагнений бажанням допомогти клубу пройти далі.

Що з цього вийде час покаже.

Подорожі

Минулої неділі вдалося зробити сходження на гору Пікуй. Вирішили їхати спонтанно, але від того й краще. Мені подібні речі подобаються…

Підніматися після зими було важкувато, але не все зразу. Поїду ще куди-небудь і буде легше. Планів багато, головне щоб здоров’я не підкачало.

Люди навкруги

Вкотре переконуюся що довбо…в вистачає. Найгірше в цьому, що спершу думаєш, що людина нормальна, а вона виявляється… Виходить треба ще більше робити відбір і спілкуватися лише з тими, що є адекватними.

Життя триває… а цю публікацію завершу словами: «Стояв я і слухав весну…». Знаєте хто це написав?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.03.2017 пише:

    Воробус, не вподобляйся різним лайнюзам і бабкам на базарі. Ініціативу з відміни святкування 8 березня виголосив інститут національної пам’яті, в не вр. І стосується це виключно викреслення його з числа державних вихідних. Всі хто його святкує може спокійно продовжувати це робити. А у ВР навпаки окремі персонажі в зв’язку з цим пропонують вже звільнити керівника інституту національної пам’яті. Варто 1 хв погуглити щоб не писати фігні.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*