Футзал. Товариська гра. “Нові імена” 8:5 “Здвиг” - Блог про Львів

Футзал. Товариська гра. “Нові імена” 8:5 “Здвиг”

Нові  імена - Здвиг

Все менше й менше часу залишається до початку змагань у літній гранд-лізі Львова з футзалу. Як відомо, наша команда прийме там участь й вже найближчої суботи на штучному полі «Електрон» «Нові імена» поміряються силами з «Спільнотою».

Суперник дуже й дуже принциповий, але про цю гру ми поговоримо пізніше, а поки що про товариський матч, який «Нові імена» провели сьогодні.

На штучному полі, що знаходиться на вулиці Тернопільській «імена» зустрілися із ще одним представником вищого дивізіону – клубом «Здвиг».

Матч пройшов у форматі 2 тайми по 30 хвилин «брудного» часу. Скажуть навіть більше, цю гру судив рефері, а у складі обидвох команд можна було побачити низку відомих гравців.

Розпочали звітну гру краще таки «Нові імена». У перші п’ять хвилин було створено п’ять моментів біля воріт «Здвигу», але то їхній воротар – Коробов був на висоті, то гравцям «Нових імен» бракувало влучності.

Суперник переважно пробивав здалеку, що особливих труднощів кіперу «імен» – Воробію не складало.

До пори, до часу, рахунок в зустрічі був 0:0, аж поки Тарас Николишин не порушив тишу. Саме його дубль дозволив нашій команді вийти вперед.

Здається треба розвивати успіх, а «Нові імена» взяли й зупинились. Спершу суперник один гол відквитав, потім Воробій не порозумівся з Ільківим після чого у наші ворота було призначено штрафний, який потім призведе до голу, а потім ще й чудовий про красі удар вдався гравцю «Здвига».

Також читайте:   Футзал. Кубок УЄФА. Націонал 1:4 Тайм

2:3 після першого тайму й треба думати як переламати хід поєдинку в другій половині зустрічі.

«Нові імена» додали у швидкості й зовсім швидко новачок нашої команди – Іванина зрівнює рахунок в зустрічі. Проте, суперник завдяки голу Чорненького знову виходить вперед. Володі вдався чудовий удар на який вже інший воротар «Нових імен» – Власенко зреагувати не зумів.

Ще через мить Андрій рятує команду від чергового голу.

Не забиваєш ти, заб’ють тобі. Саме за таким принципом далі розвинулася гра. Ковалик пробив по воротах і м’яч рикошетом від когось з гравців суперника залетів у ворота.

А потім ще й Іванина робить дубль.

До завершення гри за «Нові імена» ще забили: Володимир Великий, Сергій Нікітін, Тарас Николишин, на що суперник відповів одним голом під кінець зустрічі.

8:5 – непроста, але таки перемога нашої команди, яка дозволила не лише перевірити команду перед стартом в чемпіонаті, а й з хорошим настроєм готуватися до наступних матчів.

Футзал. Товариська гра. Нові імена – Здвиг 8:5

Голи: В. Великий, Іванина-2, Николишин-3, Нікітін, автогол

Склад: Воробій (Власенко), В. Великий, Іванина, Николишин, Ільків, Чабан, Ковалик, Нікітін, Бутрин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*