Коли завершиться ремонт вулиці Личаківської?

Ремонт Личаківської

Давненько нам нічого не писали в рубрику «Запитай у Воробуса».

Не було запитань, відповідно й не мав автор на що відповідати. Але, недаремно кажуть, що все так не буде. Запитання таки прийшло і воно наступного змісту:

«Доброго дня, Воробусе, звати мене Артем, напишіть пост про те, а скільки буде тривати ремонт вулиці Личаківської? Набридло вже робити об’їзд невідомими вулицями як і стояти в заторах».

З радістю відповім на запитання нашого читача. І справді, одна з головних вулиць нашого міста зараз закрита на ремонт. Щоправда не вся, а лише її частина.

Від того і є проблеми з доїздом, адже громадський транспорт нашого міста має робити об’їзд різноманітними вузькими вуличками. Це створює дискомфорт і ще й який.

Інколи як бачиш, які затори спостерігаються на вулиці Некрасова, то просто берешся за голову. Та, нічого не вдієш. На даний час триває перший із трьох запланованих етапів робіт біля церкви Петра і Павла.

Тут роботи планують завершити до 12 червня. Проблеми виникають із колектором, який хочуть повністю замінити.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Листопадового Чину

На фото до цієї публікації ви можете побачити, яка техніка зараз їздить біля на перехресті вулиць Мечнікова-Личаківська.

Коли завершать перший етап робіт, то відкриють повністю для проїзду вулицю Мечнікова та впустять весь транспорт через Погулянку, адже закриють ділянку дороги від церкви Петра і Павла до вулиці Богдана Котика.

Ну, а вже потім будуть робити дорогу від Котика до початку вулиці Пасічної.

Буде замінене як дорожнє покриття, так і трамвайна колія.

Загалом, роботи планують завершити до кінця 2017 року. Тому, якби ми цього не хотіли, а прийдеться потерпіти тимчасові незручності.

Протягом року Ігор Воробус буде інспектувати ремонт вулиці Личаківської й по мірі можливості робити публікації з місця події.

До речі, хто ще не знає скажу, що вже зовсім скоро планується закриття на ремонт вулиці Степана Бандери. Там з кожним днем стаж їздити все важче й важче, тому ремонт давно напрошується.

P.S. Висловлюю подяку Роману Туписю за надане фото до цієї публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*