Як компанія “UBER” компенсувала гроші Воробусу

uber

А наступна публікація буде проте, як Воробус у черговий раз катався на широкорозрекламованому таксі під назвою – «UBER».

Щоправда на цей раз не буде розповідей про дешеві тарифи та хороші умови проїзду, а буде міні-скандал, який зробив ваш покірний.

Перед тим як перейти до суті проблеми напишу кілька вступних слів.

Так от, якщо хтось думає, що я пробую дискредитувати цю популярну американську компанію, то ви помиляєтеся.

Відколи Убер з’явився у Львові, якщо і користуюся послугами таксі, то переважно цієї компанії. Тут і тарифи поки що дешеві та й водії привітні.

Хоча, бувають і різні випадки…

Тепер про скандал.

Так от, кілька днів тому я святкував день народження й треба було перевезти габаритний багаж з одного місця в друге. Звісно, що на маршрутному таксі це зробити можливо, але важко.

Тому, вирішив у черговий раз скористатися послугами «убера».

Зайшов у спеціальний додаток у телефоні, ввів адресу куди маю їхати та звідки і мені засвітилася ціна за проїзд: від 32 до 35 гривень.

Підвищеного попиту, як це час від часу виникає на убері не було, тому підтвердив своє замовлення.

За декілька хвилин авто було подано й розпочалася моя поїздка. Водій був достатньо привітний, довго розмовляли. Нічого аж надзвичайного в його діях не зауважив.

Був правда момент, коли ми об’їхали одну вулицю, бо попереду був затор, але, на мою думку, відстань до пункту призначення від цього не змінилася.

Також читайте:   Враження від поїздки електричкою

Ще мить і мене доставили до місця призначення, водій завершив поїздку розрахувавши мене кредитною карткою та й я собі пішов.

Коли вже вирішив справи і зайшов в інтернет, то система «Приват 24» мене сповістила, що поїздка «убером» обійшлася мені у 49-ть гривень.

Нічого собі, як так?

Заділо… І вирішив ці 17-ть гривень не прощати, а робити все можливе щоб мені їх повернули.

У тому ж таки додатку знайшов службу підтримки і написав їм про свою проблему. Минув день, минув два, але відповіді так і не було. Вже й не сподівався почути який-небудь коментар по моїй ситуації.

Помилився, адже в неділю зранку написала мені на пошту менеджер компанії із проханням ще раз описати проблему та вказати звідки і куди я їхав.

Зробив те що просили й ще за декілька хвилин прийшов лист у якому ця ж менеджер вибачилася за поведінку водія, сказала що він був некомпетентний і гроші будуть повернені на картку протягом трьох днів.

Так і сталося, буквально за день 17-ть гривень було повернено. Молодці, зреагували швидко.

Тому, висновок такий, що завжди треба добиватися свого. Якщо ви запідозрили що щось не так, пишіть у службу підтримки. У моєму випадку або система дала збій або ж водій дійсно вибрав неоптимальний маршрут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*