Як видозмінилося штучне поле на вулиці Тернопільській

Тернопільська

100 років не був на футбольному полі, що знаходиться на вулиці Тернопільській між будинками. Пригадую ще колись тут бігав змагання в рамках «Умброліги».

Тоді ніби все було добре, але був ряд моментів що мені, що іншим учасникам змагань не подобалися.

По-перше, поле терміново треба було модернізувати. Розумію там штучне покриття, яке з часом зноситься. Але, ж і за ним треба дивитися.

По-друге, відсутність туалету.

Народ просто не мав куди сходити в туалет. Не дивно, що мешканці прилеглих будинків сварилися. Я би сам це робив.

По-третє відсутність роздягалень та душу.

Кожна нормальна людина після футбольних баталій хоче помитися або ж принаймні нормально переодягтися. А то робив це під прицілом інших людей, які проходять. Це ж явно не культурно.

По-четверте, занедбані лавки біля штучного поля.

Часи змінилися й сьогодні ваш автор майданчик і прилеглу навколо нього територію не впізнав.

Перш за все на території футбольного поля поставили біо-туалет. Відтепер людина, яка приходить сюди зайнятися спортом не має шукати кущі де б то справити свою потребу, а можна спокійно піти в цей «заклад».

Також читайте:   Результати жеребкування півфіналів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи

туалет

Друга новина – це те, що таки модернізували поле. Так виглядає, що там поклали нове штучне покриття. Будете сміятися, але лінії штрафного майданчику ніхто не намалював. Забули за них чи що?

Третє, душу та роздягалень і на далі нема. Прийшлося знову вдягатися посеред вулиці де ходять всі кому не лінь, а душ приймати вже вдома.

Ну, і четверте, територія біля футбольного поля. Був приємно здивований, що встановили нормальні лавки, поставили тренажери та тенісний стіл.

Тренажери

Теніс

Відповідно й молоді тут збирається багато. Нехай краще вона займається спортом чим розпиває алкоголь чи викурює цигарки.

Єдине щоб ще душ поставили та зробили мінімальні роздягальні. Невже це так важко. І змагання сюди повернуться і все окупиться достатньо швидко.

Одним словом, далі буде… А поки що Ігор Воробус лягає спати щоб вже завтра розповісти про нові, сподіваюся, не менш цікаві публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*