Чи потрібна мені вся ця косметика?

Для чого тобі це все?

Вчора ввечері збирала валізу на море. І звичайно, як у всіх дівчат, значну частину валізи зайняла моя косметика. Чоловік із запитанням «Для чого тобі це все?» у шоці, просить перебрати і залишити зайве вдома. І тут я задумалась, справді чи потрібна мені ця вся косметика?

Більшість мої подруг, знайомих та співробітниць користуються косметикою, хтось активно, хтось мало. І є декілька ярих противниць жіночої косметики, які руками і ногами за натуральність, і переконати їх у неправоті неможливо, хоча об’єктивні факти шепчуть, що вони таки неправі.

Чому неправі? Спробую пояснити свою точку зору. Більшість з нас живе у містах, з не найкращою екологією, ми постійно кудись біжимо, недосипаємо, неправильно харчуємось. Все це в сукупності не найкраще впливає на шкіру і волосся, які не можуть відновлюватися нормально. Отож для допомоги їм, косметологічні концерни-гіганти створюють косметичну продукцію. Бо наша шкіра не розуміє, що таке брак часу, і потребує очищення, зволоження, харчування, та захисту.

На жаль, під впливом навколишнього середовища шкіра втрачає вологу, волосся втрачає блиск, стає тьмяним. Через це більшість мешканок міст, які ще молоді і красиві, виглядають втомленими. Щоб цього не сталось, незважаючи на шалений ритм життя, необхідно регулярно доглядати за собою і користуватися косметикою.

Кожен тип шкіри потребує зволоження і про це не варто забувати, навіть жирна шкіра потребує вологи. Пил і бруд осідаючи на нашому обличчі, змішуються з секретом сальних залоз і утворюють прищики, від яких не так легко позбавитися. Зморшки, поряд з часовим фактором, з’являються, коли від не належного догляду порушується кристалічна решітка шкіри і побороти їх можна, тільки відновивши її з допомогою потужних косметичних засобів.

Також читайте:   Лазерна епіляція у Львові: краса вашої шкіри

У догляді за собою головними факторами вважаю систематичність і регулярність. Основними принципи для шкіри очищення- тонізування-зволоження. Це просто необхідно робити щодня вранці і ввечері, а кілька раз на тиждень балувати шкіру глибоким очищенням та нанесенням масок, які порадить косметолог.

Тепер про декоративну косметику. Її правильне використання теж не псує, а тільки прикрашає! Без неї більшість красунь виглядають блідими і хворими. Звичайно, у використанні декоративки потрібна практика, краще не переборщувати з нею, а наносити природний макіяж. Злегка підфарбовані вії, на губах помада чи блиск, на щоках легкі рум’яна і навіть втомлене обличчя відразу приємно освіжиться. Ну і звичайно тональний засіб! Це маст хев для кожної жінки, оскільки ідеальної шкіри, як на таблоїдах, просто не існує,і потрібно вирівнювати її тон і приховувати недоліки.

Загалом, я двома руками за використання косметичних засобів. І прийдеться коханому змиритися з величезною косметичкою у багажі. Зрештою, красу і молодість для нього ж бережу!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Лала 04.09.2017 пише:

    ну звiсно ж

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*