Футзал. “Енергія” перемогла “Хіт” і повела у півфінальній серії (відео) - Блог про Львів

Футзал. “Енергія” перемогла “Хіт” і повела у півфінальній серії (відео)

Енергія - Хіт 2:1

Завершується футзальний сезон в Україні й даний момент чотири команди ведуть боротьбу за медалі цьогорічної першості.

В одному з таких протистоянь львівська «Енергія» змагається з київським клубом «Хіт» за вихід у фінал чемпіонської гонки.

Після двох поєдинків у місті Києві, де команди обмінялися перемогами, серія завітала до міста Лева.

І сьогодні, зокрема, відбувся поєдинок між непримиримими суперниками. Звісно, що автор блогу не міг прогавити такої можливості й завітав на цю гру.

Вже, традиційно, всіх моментів зустрічі описувати не буду, а зосереджуся на цікавинках гри.

Вболівальники

Якщо чесно, то очікував на цій грі більше людей. Субота, вихідний день, хороша погода. Та, ще декілька років в тому ж таки залі «Галичина» би яблуку не було де впасти. А так, зал був пустий. Прикро…

Гра «Енергії»

Підопічні Валерія Легчанова в даному матчі виглядали краще від свого суперника. З початку зустрічі «енергетики» багато переміщувалися по майданчику й раз за разом створювали моменти біля воріт свого суперника.

До пори, до часу «Хіт» виручав їхній кіпер – Лисенко, але і він був безсилим у другому таймі, коли голами відзначилися Михайло Грицина та Віталій Багряк. Останній, до слова, забив свій гол тоді, коли київська команда перейшла на гру в п’ять польових.

Також читайте:   Товариський матч № 1. Італія (ж) – Україна (ж) – 4:2

А так, загалом, львівська команда сьогодні порадувала хорошою грою і якщо так піде й на далі, то цілком реально побачити наш колектив у фіналі чемпіонату України.

Гра «Хіта»

Це вже не та команда, яка в регулярному чемпіонаті «виносила» всіх кого хотіла. Так виглядає зі сторони, що батарейки у підопічних Лук’янченка сіли. Гравці цієї команди не молоді й помітно сьогодні було, що багато з них просто не встигає за більш мобільнішими гравцями команди суперника.

Все на що сьогодні спромігся «Хіт», так це на гол престижу в кінці зустрічі.

Шанси команд на потрапляння у фінал

Психологічна перевага зараз на боці львівської команди. «Хіт» не має права на помилку й вже завтра вони будуть робити все можливе щоб серія продовжилася у місті Києві.

«Енергетики» ж навпаки, мають право на помилку й при підтримці власних трибун можуть зробити все щоб знову не їхати у столицю, де вже суперник буде мати моральну підтримку.

Одним словом, такого протистояння, як «Енергія» – «Хіт» в українському футзалі вже не було давно.

Чекаємо на завтрашню гру, яка розпочнеться 7 травня у палаці спорту «Галичина» о 12 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*