Футзал. “Енергія” та “Продексім” обмінялися перемогами у фінальній серії - Блог про Львів

Футзал. “Енергія” та “Продексім” обмінялися перемогами у фінальній серії

Битва у Херсоні

Двома поєдинками у місті Херсон розпочалася фінальна серія чемпіонату України з футзалу в якій за право називатися кращою командою у сезоні 2016/20167 років змагаються наша львівська «Енергія» та херсонський клуб «Продексім».

Перед тим, як перейти до огляду двох матчів кілька слів про регламент змагань. Так от, чемпіоном країни стане та команда, яка зуміє здобути три перемоги.

Перші дві гри були зіграні у Херсоні, тому що саме місцева команда зайняла вище місце в турнірній таблиці регулярної першості. Тепер же серія переїздить у Львів і якщо і там не буде виявлено переможця, то п’ятий матч відбудеться знову ж таки на півдні України.

Тепер перейдемо до матчів. Вчорашню гру ваш покірний не бачив («Енергія» зуміла перемогти 3:1), чого не скажу про сьогоднішній матч, який вдалося подивитися спочатку й до кінця.

Господарі майданчику після вчорашньої поразки у грі неділі почали дуже обережно. Чого не скажеш про нашу команду, яка з перших хвилин понеслася на ворота свого суперника.

Раз за разом «енергетики» пробивали по воротах «Продексіма», але їхній воротар – Кирило Ципун грав вдало.

Підопічні Ігоря Москвичова зрозуміли, що без атак здобути позитивний результат їхня команда не зможе й вже гравці цієї команди почали атакувати володіння Володимира Кардаша.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. 4 тут. «Енергія» – «Епіцентр К Авангард» – 3:1

До пори, до часу, воротар «Енергії» був на висоті, але й він не зумів допомогти, коли Віталій Скорий після подачі з кутового ударом головою відкрив рахунок в зустрічі.

Відігратися наша команда зуміла лише в другому таймі. Ба, навіть більше, львівська команда зуміла відзначитися двічі й автором цих голів став Микола Грицина.

Спершу він відзначився після кутового, а потім завдяки індивідуальному проходу.

2:1 і дихати стало значно легше, тим більше, що суперник вже до цього часу мав у своєму пасиві 5-ть командних фолів.

Та, на те він і є фінал, що тут команди можуть показати характер. Саме так і зробив «Продексім».

Москвичов і компанія зуміли не те що відігратися, а й взагалі вирвали перемогу в зустрічі. Спершу після добивання відзначився Безсалов, а під кінець зустрічі передачу свого партнера замкнув Калуков. Дмитро так радів голу, що отримав друге попередження¸ яке переросло у червону картку.

Останні секунди гри «Енергія» грала в більшості, але так і не зуміла нічого зробити.

«Продексім» переміг 3:2, зрівняв рахунок в серії й тепер за тиждень продовження битви очікується у Львові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 23.05.2017 пише:

    Прямо по центру фото – мій однокласник =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*