Футзал. “Енергія” виграє серію в “Хіта” і виходить у фінал

Після вчорашньої гри «Енергії» та «Хіта» в якій, нагадаю, перемогу вдалося здобутим саме львівській команді, сьогодні півфінальна серія продовжилася.

Київський клуб – відкриття сезону, права на помилку вже не мав, а от «енергетики» могли грати значно розкутіше.

Що в першу чергу кинулося в очі на розминці, так це те, що не тренувався з командою «Хіт» їхній лідер – Журба. Як потім мені сказали люди, наближені до київської команди, Сергій напередодні мав харчове отруєння й перед грою себе погано почував.

Відповідно, й з’явитися на паркеті він не міг. Плюс у порівнянні з вчорашнім матчем «Хіт» недорахувався ще й Сергія Шевченка, який сидів на трибунах.

Щодо «Енергії», то в складі нашої команди після дискваліфікації з’явився Радевич, який, до слова, згодом не лише віддасть результативний пас на Багряка й сам відзначиться.

Розпочали «енергетики» без розвідки. Вже з перших хвилин вони просто таки кинулися на воротар суперника з метою забити гол і досить швидко це зробили й навіть двічі.

Йшла третя хвилина як голами відзначилися спершу Михайло Грицина, а потім Віталій Танський.

Гості одразу ж взяли тайм-аут після чого гра на паркеті ПС «Галичина» суттєво вирівнялася. І вже гравці київської команди почали раз за разом турбувати воротаря «Енергії» – Кардаша. Але, Володя як і вчора, сьогодні також продемонстрував гру належного рівня.

Також читайте:   ЧС-2021. 1/4 фіналу. Марокко – Бразилія – 0:1

2:0 після першого тайму і все найцікавіше розпочалося після того, як Віталій Багряк забив третій гол. Після цього головний «Хіта» взяв тайм-аут і випустив Корнійчука у якості п’ятого польового гравця.

І тут Колесников один гол відквитав. 1:3 здається зараз може бути камбек. Та, підопічні Валерія Легчанова були зовсім іншої думки.

Вони вдалося захищалися й при першій можливості намагалися зловити суперника на контратаці. Добре, що це вдалося зробити і не раз.

До завершення гри зусиллями вже згадуваного вище Радевича та Федюка вдалося забити ще два голи, на що суперник відповів голом від Корнійчука.

5:2 – впевнена перемога «Енергії», яка виходить у фінал. Хто б міг сподіватися на це після такого успішного регулярного чемпіонату від «Хіта».

Хто стане суперником нашої команди у вирішальній серії дізнаємося вже за тиждень, адже після того як сьогодні херсонський «Продексім» переміг у Харкові «Локомотив» рахунок в цій серії зрівнявся й вирішальна гра відбудеться у Херсоні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*