Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” здобувають прем’єрну перемогу над “Спільнотою” - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” здобувають прем’єрну перемогу над “Спільнотою”

Нові імена - Спільнота

Після тривалих вихідних повертається на блог Ігор Воробус. Довгих вступів робити не буду, а скажу, що відпочив на славу, вдалося здійснити подорож про яку давно мріяв.

Тому, у найближчі дні буде багато репортажів про поїздку Ігоря Воробуса та компанії на Мармароси й не лише.

А розпочнемо з футзалу, адже в суботу команда за яку грає ваш автор «Нові імена» розпочала новий літній сезон. На цей раз ми заявилися знову у гранд-лігу й протягом чотирьох місяців очікуємо на велику кількість цікавих поєдинків.

Більшість суперників нам по зубах, тому залишається виходити на поле й битися на результат.

Прем’єрним суперником у новому сезоні стала команда «Спільнота» з якою «Нові імена» традиційно грають дуже важко.

Так, у зимовому сезоні вдалося двічі здобути мінімальні перемоги з рахунком 2:1, а от у літньому «Нові імена» ще не перемагали.

То ж, гра з «Спільнотою» була додатковим стимулом здобути бажану «вікторію».

Вже перед початком гри по складах стало зрозуміло, що «Нові імена» мають чисельну більшість. Гравців команди-суперника прийшло на гру мало і, якщо не помиляюся, їх було всього з однією заміною.

Не дивно, що розпочали гру краще «Нові імена», які раз за разом турбували кіпера «Спільноти» – Мостинця. До пори, до часу, Юрій рятував свою команду від голу, але згодом і він був безсилим, коли після вивіреної передачі від Тараса Николишина відзначився Великий, той що Володимир.

Також читайте:   Євро-2022. Група «D». Іспанія – Азербайджан – 2:2 + ВІДЕО

А ще за декілька хвилин «Нові імена» рахунок у грі подвоїли. Вже інший Великий – Андрій відпасував на Николишина і Тарас зробив рахунок в грі 2:0.

Не скажу, що суперник грав погано. Гравці «Спільноти» старалися, було бажання, багато пробивали по воротах, але надійно у рамці стояв новачок нашої команди – воротар Власенко.

Який, до речі, перейшов у «Нові імена» якраз із «Спільноти».

Саме за рахунку 2:0 і завершилася перша половина зустрічі.

У другій 20-ти хвилинці наша команда вже грала по рахунку, відійшовши назад. Суперник намагаючись врятувати гру перейшов на гру в п’ять польових, але все що їм вдалося зробити, так це забити гол престижу під кінець зустрічі.

2:1 – є перша перемога команди «Нові імена» у новому сезоні.

Протокольні дані:

Футзал. Гранд ліга. Нові імена 2-1 Спільнота

Голи: В. Великий, Николишин

Склад: Власенко – В. Великий, Николишин, Ільків, Бутрин, А. Великий, О. Великий, Чабан, Ковалик, Нікітін, Іванина, Гультяєв, Воробій

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*