Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Здвиг. Анонс” - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Здвиг. Анонс”

Нові імена - Здвиг

Завтра, 27 травня на полях СК «Електрон» розпочнеться четвертий тур гранд ліги футзалу Львова, яка проходить під егідою асоціації футзалу Львівщини.

Хто стане черговим суперником нашої команди, чого слід очікувати від цієї гри та останні новини зі стану «Нових імен» читайте далі.

Отже, після двотижневої паузи пов’язаної з проведенням кубку Неймара, повертаються футзальні баталії і в аматорському футзалі Львівщини.

І черговим нашим суперником стане команда «Здвиг» з якою «Нові імена» вже традиційно грають дуже важко.

Ми то перемагали, але поєдинки були дуже й дуже напруженими. Останній матч відбувся на полі в районі «Нового Львова» і тоді, щоправда, у товариській грі, але ми були сильнішими з рахунком 8:5.

Хоча, по ходу гри рахунок довгий час був рівним і лише у другому таймі вдалося схилити шальки терезів на свою користь.

Як буде цього разу важко сказати. Що «Здвиг», що «Нові імена» мають у своєму активі по 4 очки і цілком реально що перемога одній із команд може подарувати друге місце в турнірній таблиці.

Нехай наших читачів та футзалістів не вводить в оману те, що у минулому турі Коробов і компанія поступилися беззаперечному лідеру першості «Галицькій Здобі» з рахунком 6:16.

Також читайте:   Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Тоді «Здвиг» видав досить таки хороший перший тайм і якби не менше лава запасних, то думаю що підсумковий результат в цій грі міг би бути значно іншим.

Думаю, що на завтра у суперника збереться значно більше людей і вони будуть робити все можливе щоб перемогти.

Як буде насправді покаже його величність час. До речі, хто не знає, скажу, що початок зустрічі досить таки рано, а точніше о 10 годині за київським часом.

Ну, і насамкінець, про стан справ у нашій команді. Цього тижня «Нові імена» зіграли товариський поєдинок проти «ЛЮ-Верест». Поразка 6:9, але ця гра була для нас корисною перед відновленням матчів у гранд лізі.

Шкода, що травму в цій грі отримав Ковалик, який так виглядає вилетів на тривалий час. Роману наклали гіпс і, як мінімум, у першому колі змагань ми його не побачимо.

Решта ж гравців здорові й готові до гри зі «Здвигом».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*