Футзал. Гранд ліга. “Нові імена” 4:4 “Альтернатива” - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга. “Нові імена” 4:4 “Альтернатива”

Бойова нічия

У третьому турі гранд ліги міста Львова з футзалу на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти команди «Альтернатива».

В анонсі до цього матчу багато писав за те, що проти новоствореної команди зовсім нещодавно ми вже грали й в обидвох іграх саме суперник здобув перемоги.

Само собою, що реванш нам колись треба було брати й варто сказати, що сьогодні «Нові імена» були до нього як ніколи близькими.

Хоча, розпочався поєдинок із атак команди «Альтернатива». Вони у буквальному сенсі слова затиснули нашу команду на своїй половині поля й гол був питанням часу.

До пори, до часу, «Нові імена» рятував від голу воротар – Воробій, який, до слова, вперше з’явився на майданчику у цьому сезоні, але він був безсилим, коли гравець «Альтернативи» Шандра відкрив рахунок у зустрічі.

Щоправда вже за хвилину Іванина вдало замикає передачі свого партнера. І це вже 1:1.

Але, на тій же 5-й хвилині після помилки захисту «Нових імен» Музика знову виводить свою команду вперед.

Наша команда завжди славилася своїм характером і його вкотре вдалося продемонструвати після голу.

Завдяки голам Тараса Николишина та Дениса Бутрина вже «Новим іменам» вдалося вийти вперед.

Загалом гра була дуже цікавою. Приємно бачити, що на майданчику гравці обидвох команд по-справжньому б’ються за кожен м’яч.

Також читайте:   Карпати 1-0 Ворскла

Багато бортьби, фолів, жовтих карток, ну і голів, яких нечисленні глядачі на СК «Електрон» дочекалися вже у другій 15-ти хвилинці.

Хоча, перед тим як суперник заб’є нам два голи, гравці «Нових імен» мали три стовідсоткові нагоди щоб забити четвертий м’яч. По черзі схибили Андрій Великий та Сергій Нікітін.

Не щастить…

А потім пішли банальні обрізки, якими сповна скористалася гравці «Альтернативи».

3:4 по грі? Та не сказав би. Просто свої моменти треба реалізовувати.

«Нові імена» довго думати не стали й після тайм-ауту Денис Бутрин вийшов у ролі п’ятого польового. Ми багато атакуємо, б’ємо по воротах, але воротар команди-суперника Бей стоїть у рамці воріт дуже вдало.

Розв’язка гри наступила за, увага, 2 секунди, до завершення. З відчаю згадуваний вище Бутрин кинув «шкіряного» у напрямку воріт «Альтернативи», де першим був Володимир Великий після удару якого рахунок в грі став 4:4.

Вимучена нічия нашої команди. Але, хто був на грі, той погодиться, що сьогодні на поразку ми аж ніяк не заслуговували.

Футзал. Гранд ліга. Нові імена 4-4 (3-2) Альтернатива

Голи: Іванина, Бутрин, Николишин, В. Великий

Склад: Воробій (Власенко)- Іванина, Бутрин, Николишин, В. Великий, А. Великий, О. Великий, Ільків, Нікітін, Чабан, Гультяєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*