Футзал. “Нові імена” у спарингу програють “ЛЮ-Верест”

Спаринг

Продовжуються змагання у гранд лізі Львова з футзалу й, зокрема, вже найближчої суботи на команду «Нові імена» очікує поєдинок четвертого туру в якому нам прийдеться схрестити зброю з колективом «Здвиг».

Можна не сумніватися, що ця гра буде центральною в цьому турі, тому очікуємо її з нетерпінням.

А поки що, заповнюючи паузу в чемпіонаті «Нові імена» провели спаринг з одним із лідерів любительського футзалу Львівщини – командою «ЛЮ-Верест».

Ця гра відбулася на штучному полі у селі Солонка. Команди грали рівно годину, навіть не змінюючись воротами.

Щодо складу нашої команди, то вчора на гру «Нові імена» прийшли у кількості 10-ти чоловік (8 польових та 2 воротарі):

Воробій, Власенко, Ільків, Нікітін, Іванина, Николишин, Бутрин, Чабан, Ковалик, В. Великий

У суперника чисельна кількість гравців була значно більшою. Окрім воротаря Янча, який, до слова, провів дуже хороший матч, «ЛЮ-Верест» мав ще повноцінні три четвірки, плюс на поле виходив і президент клубу – Володимир Міщишин.

Розпочався матч для нас невдало. З перших хвилин суперник затиснув нашу команду насвоїй половині поля й довгий час ми не могли навіть перетнути половину поля. Моменти також незабарилися.

Зокрема, забити могли Миколюк, Лясковський, Кучір, але добре грав у рамці воріт – Воробій.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок. Попередній раунд. Результати матчів третього ігрового дня

Але, й Ігор був безсилим, коли Косого вивели віч-на-віч і Сергій відкрив рахунок в зустрічі.

Після голу гравці «ЛЮ-Верест» не збавляли оберти й вже Хіреш пробив іншого воротаря нашої команди Власенка.

До речі, вчора кіпери використовували досить цікаву тактику. Щоб тримати всіх в тонусі було вирішено грати по 10-ть хвилин і так до завершення гри.

Щодо перепитій на полі, лише після рахунку 1:4 у нашої команди почало щось виходити в атаці. Помітно було, що суперник класом вищий і нам проти них дуже важко. Навіть на тих же виходах 3 в 1 ми часто не забивали, а от «ЛЮ-Верест» свої моменти використовував.

По грі було навіть так, що «Нові імена» програвали 1:9, але потім таки розбудилися й зуміли завершити гру з рахунком 6:9.

Багато хто каже, що такі спаринги команді не потрібні, адже це свого роду битва Давида та Голіафа, на що відповім, що так не думаю, адже й проти серйозного суперника також корисно зіграти.

Тим більше, що вже незабаром на нас очікують матчі проти команд, які часто використовують гру з п’ятим польовим: «Галицької Здоби» та «ЛМІ Медик».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*