Новинка на зупинках громадського транспорту Львова - Блог про Львів

Новинка на зупинках громадського транспорту Львова

Новинка

Із приходом літа все менше користуюся громадським транспортом. Стараюся ходити пішки, адже не будеш то цілий день сидіти за комп’ютером, а потім і ще й сидіти у транспорті.

Тим більше, що у ньому кожного дня їздить велика кількість народу. Якщо не вірите, то сядьте на Сихові о 9 годині ранку на маршрутне таксі або ж трамвай.

В останній, до слова, вже також важко запхатися, настільки багато людей хоче заїхати у центр нашого з вами міста й не лише.

Та, сьогодні не про це.

Справа у тому, що нещодавно ваш автор побачив на зупинках громадського транспорту цікаве нововведення. Був від нього не в захваті, але тим не менше, вирішив спробувати як воно працює.

Отже, на фото ви бачите, що на зупинках з’явилися знаки на яких окрім того, що вказані маршрути, які їздять по даному напряму, так ще й нижче вказаний номер зупинки, а також те, як можна відслідкувати той чи інший маршрут.

Що для цього потрібно?

– мережу інтернет;
– звичайний мобільний телефон.

В цей день у мене мобільного Інтернету не було, то ж Воробус вирішив відправити смс на вказаний номер щоб глянути, а що ж прийде мені у відповідь.

Також читайте:   Електронний квиток в автобусах вже до кінця літа?

Як бачите, нижче вказано, що смс коштує згідно тарифів вашого автора. Що ж, якщо так, то можна й спробувати що тут і як.

Відправив і у відповідь мені прийшло смс-повідомлення в якому були вказані дані громадського транспорту, який приїде на мою зупинку.

Скріншот

Згодом, прийшовши додому, вирішив ще й спробувати зайти по вказаній адресі через мережу Інтернет. Працює і показує, а через який час бажані маршрутки приїдуть на вказану зупинку.

Якщо чесно, що від цього нововведення мені ні холодно, ні тепло. Так, щось нове – це завжди добре, але щось дуже сумніваюся, що велика кількість людей буде користуватися цим сервісом.

Краще би місто вже почало впроваджувати електронний квиток у транспорті, а не займалося дурницями на кшталт подібних нововведень чи електронної оплати у трамваї. Нещодавно їхав з подругою, то дістали мені ці смартфони і оплата лише через ПриватБанк.

Якось розкажу коли буде настрій, а поки що маємо те, що маємо…

Ось така новинка віднедавна з’явилася на зупинках громадського транспорту нашого міста.

Хотілося би й почути вашу точку зору з цього приводу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*